OnePlus 5 – problema penibila prezentata ca functie

OnePlus 5 are o problema cu ecranul, care desi este penibila, este prezentata de catre compania OnePlus ca o functie normala a terminalului.

OnePlus 5 are o problema foarte ciudata si stupida a ecranului, iar in clipul video de mai jos o puteti vedea prezentata si v-am vorbit deja de ea in cursul zilei de ieri. Vorbim despre o problema penibila pentru un smartphone care se vrea a fi premium, insa OnePlus 5 este deasemenea mult mai ieftin decat un telefon inteligent care este vandut de catre un producator serios.

Din aceasta cauza, compania OnePlus sustine ca aceasta problema a OnePlus 5 este de fapt ceva normal si ca nu este vorba despre vreun defect de fabricatie. Vorbim desigur despre faptul ca pe unele ecrane ale OnePlus 5 se observa un efect de alungire a interfetei in timpul scroll-ului, unii sugerand faptul ca ecranele ar fi fost montate invers in carcasa in timpul fabricatiei dispozitivelor celor de la OnePlus.

Raspunzand in fata numarului tot mai mare de persoane care raporteaza problema, cei de la OnePlus au oferit un text de PR standard incercand sa “curete” imaginea OnePlus 5. Ei afirma ca toate terminalele OnePlus 5 beneficiaza de aceleasi componente de “inalta calitate” si ca au primit plangeri doar de la un numar mic de utilizatori care raporteaza aceasta problea a dispozitivelor.

OnePlus 5 – problema penibila prezentata ca functie

OnePlus sustine ca aceasta nu ar fi o problema cu terminalele OnePlus 5, si ca de fapt totul este doar ceva natural si normal, pentru ca nu exista diferente intre ecrane. Realitatea este ca nimeni nu a spus ca ar exista vreo diferenta intre ecranele OnePlus 5, ci doar ca unele au fost montate invers, iar de aici au aparut problemele, dar OnePlus probabil nu va recunoaste asta.

Textul celor de la OnePlus pentru a raspunde problemei OnePlus 5 este foarte similar cu cel furnizat de catre Huawei cand s-a descoperit ca unitatile au medii de stocare cu performante diferite. Huawei a realizat la cateva zile dupa aceea ca nu e frumos sa minti, iar OnePlus va invata “pe pielea ei” ca nu e frumos sa minta clientii care cumpara OnePlus 5.

“… the OnePlus 5 uses the same level of high-quality components as all OnePlus devices, including the AMOLED display. We’ve received feedback from a small number of users saying that at times they notice a subtle visual effect when scrolling. This is natural and there’s no variance in screens between devices.”

Avand in vedere ca inclusiv unitatile de review ale OnePlus 5 au problema descrisa de catre clienti, este clar ca nu vorbim despre ceva ce este in imaginatia unora. Din pacate, toti cei care au cumparat OnePlus 5 si au problema, trebuie sa se grabeasca sa-si schimbe terminalele, dar acesta este riscul cand cumperi o chinezarie ieftina ce se vrea a fi premium.

7 COMENTARII

  1. Penibil, scuze scuze. Cam nasol, dupa conferinte de vorbeau aia cu prune in gura, a venit eventul Apple ca o mana cereasca. Acuma dupa telefoane cu probleme de lag display gresite asteptam Septembrie sa vina ca o mana cereasca

  2. Penibil esti tu, retardatule care scrii. Cum sa crezi ca au pus ecranul invers ???? Cata minte iti trebuie, penibilule anonim ? Daca tot copiezi articolele, copiaza si tu ce trebuie. Mai crede dracu cineva abjectiile astea pe care le scrii. Ai niste texte de cacacios infect, basinosule care esti. “Chinezarie ieftina”… Dar iPhone 5 si 5s cu ecranele ingalbenite pe margine dupa un timp, 6-le la care nu statea ecranul prins fix jos, 6Plus care se indoia etc…. alea nu au fost “chinezarii ieftine”, nu ? Vai de prapadenia ta de penibil…

  3. Penibil este faptul ca persoana care te-a facut a luat batonu’ in gura si peste noua luni i-a iesit un exemplar nevertebrat !

  4. Problema a fost rezolvata cu update din 27.06…cine știe de când e filmulețul sau băiatul acela și și-a făcut update