OnePlus 5 – Expertii Foto despre noua Camera

OnePlus 5 are o camera mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, dar inferioara celor din smartphone-urile Android Premium de pe piata.

OnePlus 5 a fost lansat de catre compania OnePlus cu o noua camera duala, care arata la fel precum una pentru iPhone 7 Plus, dar este compusa din senzori diferiti. Mai exact, OnePlus 5 are o camera duala formata dintr-un senzor de imagine de 16 megapixeli cu deschidere f/1.7 si distanta focala de 24mm, plus unul de 20 de megapixeli, cu deschidere de f/2.6, distanta focala de 36mm si zoom optic de 1.6x.

OnePlus 5 are practic o camera mai buna decat cea a iPhone 7, dar nu doar in ceea ce priveste specificatiile, ci si in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video. Acest lucru a fost confirmat de catre expertii de la DxOMark, acestia punand camera OnePlus 5 peste cea a iPhone 7, dar nu si peste cea a iPhone 7 Plus, care nu a fost testata de catre ei pana in momentul de fata.

OnePlus 5 obtine un scor de 87 de puncte in testul facut de catre expertii de la DxOMark, cu doar 1 punct peste iPhone 7, dar cu 3 puncte sub HTC U11, care ramane rege. Nimeni nu se astepta ca OnePlus 5 sa aiba cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, iar acest lucru este confirmat, dar multi vor fi surprinsi sa vada ca ea este mai buna decat cea a iPhone 7.

OnePlus 5 – expertii foto vorbesc despre noua camera

OnePlus 5 are o camera care se descurca foarte bine cu expunerea si contrastul pozelor, autofocalizarea fiind deasemenea un alt punct forte al dispozitivului, cel putin pentru inregistrarea pozelor. In cazul clipurilor video camera OnePlus 5 nu are performante la fel de bune, textura imaginilor obtinand cel mai mic scor din intregul test facut de catre expertii in fotografie de la DxOMark.

OnePlus 5 este laudat pentru acuratetea culorilor si capacitatea de a inregistra poze bune in conditii de luminozitate scazuta, intensitatea culorilor fiind deasemenea un punct forte. Autofocalizarea rapida si stabila este deasemenea laudata pentru camera OnePlus 5, semn ca utilizatorii nu vor avea foarte multe probleme in a face poze foarte bune cu aceste terminale.

oneplus 5 camera experti

OnePlus 5 a avut multe probleme raportate pana in prezent de catre clientii care au cumparat terminalele, dar camera nu a fost mentionata in vreuna dintre plangeri. Este de altfel de asteptat ca OnePlus 5 sa le aduca bucurie celor care inregistreaza poze si clipuri video, iar cei de la Apple ar trebui sa aiba o camera foarte buna pregatita pentru iPhone 8.

OnePlus 5 este un smartphone premium cu pret mid-range, o combinatie perfecta pentru chinezii care il cumpara in cantitati foarte mari.