Pretul Galaxy S9 Te va face sa Plangi, din Cauza iPhone X

Pretul Samsung Galaxy S9 va fi atat de mare incat ii va face pe fanii Samsung sa planga, iar iPhone X este principalul motiv pentru cresterea sa din 2018.

Pretul Galaxy S9 va fi una dintre cele mai mari probleme pe care noul telefon al companiei Samsung o va avea anul viitor, iar asta pentru ca evolutia costa, si vorbim despre preturi mari. Stim deja ca pentru Samsung Galaxy S9 sunt facute investitii mari de catre compania Samsung, una dintre ele fiind gandita pentru a aduce o functie la care fanii iPhone X viseaza, dar pe care compania Apple nu a putut sa o implementeze.

Dezvoltarea acestei functii va avea drept rezultat final o crestere serioasa pentru pretul Samsung Galaxy S9, iar clientii finali vor fi cei care vor trebui sa suporte “nota de plata”. Vorbesc aici despre integrarea unui cititor de amprente sub ecranul telefonului, Apple nereusind sa ofere asa ceva pentru iPhone X, insa coreenii de la Samsun vor sa faca aceasta implementare in telefonul de anul viitor.

Avand in vedere ca a implementa o camera TrueDepth in iPhone X s-a dovedit a fi o miscare extrem de costisitoare, care a contribuit la cresterea pretului telefonului cu 400 de euro peste standard, nu trebuie sa ne asteptam la altceva de la Samsung. A integra un cititor de amprente sub ecranul Galaxy S9 va duce la o crestere substantial a pretului de vanzare al telefonului, mai ales ca el va avea si o camera duala oferita.

Pretul Galaxy S9 te va face sa plangi, din cauza iPhone X

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca pretul Galaxy S9 va fi de minim 1000 de dolari, daca nu chiar mai mare, din cauza tuturor acestor schimbaric e urmeaza sa fie facute. Poate va imaginati ca Samsung va incerca sa tina pretul la o valoare omeneasca, insa Galaxy Note 8 ne-a demonstrat deja faptul ca acest lucru nu este o grija pentru companie, deci orice se poate intampal cu modelele urmatoare.

pretul galaxy s9

Daca pretul Samsung Galaxy S9 va fi egal, sau poate chiar mai mare, cu cel al iPhone X, atunci vanzarile vor fi cu siguranta cele care vor avea cel mai mult de suferit. Stim cu totii ca Samsung nu atrage cei mai bogati clienti de pe planeta, iar vanzarile Galaxy Note 8 sunt o dovada clara a acestui lucru, deci pentru viitorul telefon un pret de peste 1000 de euro va fi determina un esec sigur, iar eu cred ca aceasta va fi valoarea stabilita.

Nu-mi pot imagina cum ar putea Samsung sa integreze un cititor de amprente in ecranul Galaxy S9 fara sa creasca substantial pretul de productie si nu cred ca situatia va sta altfel. Avand in vedere ca tehnologia va fi noua si greu de produs, toti fanii ar trebui sa se astepte la o crestere substantiala a pretului de vanzare al telefonului, asta daca vor sa fie intr-adevar realisti.