Prima Pagina Apple Aceasta este marea Diferenta dintre Apple si Samsung

Aceasta este marea Diferenta dintre Apple si Samsung

Apple confirma din nou care este marea diferenta dintre ea si Samsung, utilizatorii fiind cei care sunt afectati in principal de aceasta strategie.

Multi dintre voi stiti de ani si ani de zile ca exista o diferenta majora intre produsele create de catre companiile Apple si Samsung, iar aici nu vorbim doar despre pretul de vanzare pentru ele. Cei de la Apple au spus intotdeauna ca nu doresc sa fie mereu primii cu un produs pe piata, ci doresc sa fie cei care fac cea mai buna versiune a respectivului produs, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru functiile produselor.

Vorbind despre HomePod, vicepresedintele senior al Apple, Phill Schiller, a afirmat ca boxa inteligenta anuntata in vara nu este pregatita deocamdata pentru a fi lansata oficial. El spune ca Apple vrea sa lanseze produsul pe care a promis ca il va lansa pentru clientii sai, acesta avand nevoie de putin mai mult timp de dezvoltare inainte de a putea fi pus in vanzare, asa ca lansarea a fost amanata pana in 2018.

Dupa cum s-a vazut in anii trecuti, Apple nu grabeste functiile si produsele, in contrast cu Samsung, care a lansat multe produse si functii nepregatite doar pentru a le avea disponibile pe piata. Cel mai bun exemplu este Samsung Galaxy Note 7, care a fost insuficient de bine dezvoltat si a ajuns sa explodeze in stanga si in dreapta, iar in mod paradoxal inca mai e interzis in anumite aeroporturi, la peste 1 an dupa lansare.

“It’s really very simple. It’s a brand new product. It’s a lot of engineering to make it be the product we’ve described, and for it to be what we all hope it can be.” Schiller said about the HomePod’s delay into 2017. “I’m actually really proud that we’re a company that will take the time to do something right. Our goal is always not to be most’ but to be best’, and we set high standards. We often exceed those, but not always. And we need to be self-honest if something’s not ready, and continue to work on it until it is.”

Desigur ca nici Apple nu e perfecta, iar cel mai bun exemplu e problema iOS 11.1.2 din cauza careia reporneau iPhone si iPad in mod aleator daca erau afisate notificari locale de la aplicatii. Desigur ca Apple a rezolvat rapid problema cu o actualizare urgenta a iOS si avem un nou exemplu de incercare de a excela in dorinta de a oferi cea mai buna experienta pentru clientii din lumea intreaga.

apple samsung diferenta

 • Viorel Predatorul

  Note 7 a avut o greșeală de proiectare, iar dacă deschidem iar discuția despre asta… Apple a lansat de foarte multe ori produse doar de dragul de a fi primii, deși produsele erau prost făcute.

  Un asemenea produs a fost chiar iPhone. La momentul la care l-au prezentat, iPhone era nefuncțional, se bloca, nu avea conexiune bună pe wifi, nu putea inițializa apeluri telefonice, etc. Este bine știută povestea cu ce chin aveau păpușarii din back stage la prezentarea iPhone-ului.

  Samsung vine cu inovații, și normal că apar și probleme, dar “cine nu muncește nu greșește”. Este simplu să îi lași pe alții să inoveze, să se lupte cu eșecurile, iar la urmă să furi tehnologia lor și să te lauzi că ai inventat-o tu.

 • BurN®

  Înovatii in a copia! Nu mai visați atât copii mei:)))

 • Cosmin

  In momentul in care Apple preia o idee de la firma X, aceea idee este automat reinventata si Apple considera ca a inventat aceea functie, cand defapt doar a imbunatatit-o.
  In momentul in care Samsung preia o idee de la Apple si o imbunatateste, automat se considera functie copiata.
  Majoritatea functiilor de pe iOS sunt preluate de la Samsung! Ipocritii se fac ca uite aceste lucruri si isi dau cu pumnii in piept ca Apple le-a inventat, dar realitatea este total alta.
  Daca maine Apple prezinta un Iphone cu margini edge, fanii Apple ar fi in stare sa acuze Samsung ca a copiat design-ul de la Apple.

 • Viorel Predatorul

  Srb chiar a scris cândva un comentariu cum că un produs Samsung este o copie după un viitor iPhone. Sincer, când citești asemenea aberații, ce poți crede despre persoana aia?

 • Dupa cum s-a vazut in anii trecuti, Apple nu grabeste functiile si produsele, in contrast cu Samsung,

  AntenaGate bendGate

 • Lucian P.

  Apple si Samsung sunt 2 firme concurente dar care colaborează una cu cealaltă. Si cu asta am zis tot…

 • Cosmin

  Srb este un prrost! :)) Daca idevice s-ar inchide, maine s-ar muta pe alt site si ar continua sa trolleze toate tampenile. Trebuie sa-si omoare si il timpul cumva…

  Apple a reusit un singur lucru pe care celelalte companii nu reusesc sa-l faca.. A reusit sa creeze un cult, a reusit sa creeze ca o religie. Daca maine Apple da fail cu ceva, fanii din lume se vor activa si vor incepe sa apere compania pe forumuri si sa spuna ca nu e adevarat, ca e o minciuna ca bla bla bla.

 • Lucian P.

  Chiar nu are sens să îl ataci, omul postează si pe alte site-uri, în engleză și nu pare prost. Ca exagerează puțin … ok, însă e fan Apple, aici e idevice deci …

 • Srb Srb

  alt exemplu si aici,practic Apple este singura ce mai da 2 bani pe securitate si intimitate

 • Cosmin

  Nu-mi amintesc, poate imi zici tu, cand m-a jignit pe mine srb, ai venit si i-ai batut si lui obrazul? Cand jigneste pe x sau pe y, i-ai batut obrazul?

 • Lucian P.

  Dacă te-a jignit nu e OK. Nu ar trebui sa apăra jigniri pe un astfel de site, e totuși IT, high tech etc.

 • Cosmin

  Corect. 100% Corect!
  Dar din moment ce comentariile cu jigniri nu dispar, din momentan ce jignirile apar doar pt simple pareri sau comentarii, inseamna ca asta se promoveaza, asa ca ne adaptam.

 • George89

  Respect 👍👍👍

 • George89

  Sincer la cât jignește merita toate ironiile și atacurile care i se adresează
  Exagerează? Zău asa troleaza tot timpul atunci când situația nu e în favoarea Apple, dar se informează și postează com. bune însoțite de dovezi care susțin com. respective când situația e în favoarea Apple (se întâmplă rar de tot)

 • George89

  Corect, e vb de multe miliarde la mijloc, nu e proasta Apple sa renunțe la Samsung cel mai mare furnizor de componente din lume, mai ales ca tehnologia lor e no 1, iar Samsung nu e atât de fraiera sa refuze tone de bani
  Apple și Samsung dușmani de “moarte” în fata, prieteni, camarazi și frați în spate (contractele dintre cele 2 firme e numai în miliarde de dolari nu milioane de dolari)

 • Fosocle

  Apple maps, Jet black

 • George89

  Are multe Gate uri Apple

 • George89

  Cea ce se spune în articol nu numai ca e fals, dar situația sta astfel
  Apple nu vrea sa fie prima pentru ca e incapabila sa dezvolte ceva și așteaptă sa facă ceilalți, de aia inovația la Apple este 0, DAR atunci când e forțată de împrejurări, mai exact atunci când le scad vânzările, situația se schimba subit, Apple e prima sau printre primele… De ex : Apple când a lansat primul phablet (i6 Plus) era inferior ca și construcție celorlalte phablet uri, a fost printre primele companii care au introdus camera duala in smartphone, dar tehnologia nu era deloc matura, a introdus prima data în smartphone ecran Oled, dar a dat-o în bara cu calibrarea, a lansat soft neterminat etc, etc, etc

 • Srb Srb

  Nice try
  Se stie ca sa faci mult si prost e the easiest way

 • sudteamromania

  Pentru mine este maxim faptul ca ecranul samsung de pe samsung este mai slab decât ecranul samsung de pe iPhone X

 • Bogdan Marian

  așa e SRB,Plus ca reactioneaza ca un copil de 12 anii cand lui nu îi convine,ceva și ataca repede cu jigniri fara sa aiba vreun argument sau dovada,el pur și simplu e penibl.

 • Bogdan Marian

  da,ai dreptate dar el jignește mereu și cu toate astea nimeni nu îi da Block.

 • SebyPT

  Samsung fans 👎👎👎 cum aveti tupeul sa spuneti ca sunt functii din android copiate in ios, atata tp cat androidul a aparut pt prima data copua fidela a ios… la fel si tabletele androide si la fel si smarphonurile androide dupa ce apple a revolutionat in 2007 totul de la soft la aparat?

 • SebyPT

  Vorba lu Floricica Dansatoarea: SA VA FIE RUSINEEEEE!!!!! 😂😂😂 marj inapoi pe siteurile androide, androizi roboti si analfabeti ce sunteti.. bine ca de fapt sunteti mai mult “anal” decat “fabeti” 😂😂😂

 • SebyPT

  Apropo “marj” scriu eu nu din prostie ca stiu ca se scrie “ mars”

 • 1x

  Clar articol de flame – autorul nu se poate abtine sa atace Samsung .
  Uita in mod voit numeroasele probleme hardware ale iPhone – antenna gate , probleme cu display-uri , probleme cu incarcatoare/cabluri , lipsa circuite protectie la incarcare , indoirea iPhone 6 , dezlipirea chipului video , semnal slab , baterii care se umfla/iau foc etc.
  iOS insusi este dovada fail-ului in materie software – in fiecare an are o tona de probleme, care nu se rezolva total nici dupa zeci de actualizari in decursul unui ciclu . Apoi sunt inchiderile la frig, lag la apel si multe, multe altele.
  Ca tot se vorbeste de Note 7 – acolo au fost probabil nici 30 de cazuri din 4 milioane telefoane vandute si a fost un defect de fabricare a bateriilor unui singur producator , unde firele terminale se atingeau si intrau in scurt.
  @SebyPT – primul iPhone a revolutionatul soft-ul nu altceva – era cu mult in urma altor smartphoane ale momentului in privinta functiilor si capabilitatilor . Cat despre copiat, baga la tartacuta aia goala, ca Apple a copiat de la Samsung Notification Center , Low Power Mode si destule altele.

 • Srb Srb

  Buna minciuna

 • Srb Srb

  Corect

 • Srb Srb

  Esti la ciclul si esti sensibil te intelegem. Asta e realitatea

 • SebyPT

  @1x baga tu la tartacuta aia goala ca pe vremea cand a aparut primul iphone de avea 1 buton si ecran touch din sticla si bla bla, restul telefoanelor erau cu “claputza”, pline de butoane, aveau cateva symbian si ecranele toata din plastic… cred ca ai uitat prezentarea lui steve jobs din 2007 a primului iphone ca se uita lumea si nu stia din ce galaxie este 😂😂😂 nu mai spun ca dupa ce a scos apple ipad, cu toate ca de prin ‘92 aveau proiecte pt asa ceva, lui samsung i-a luat vreo 2 ani sa scoata un tab

 • Nu e ok dar daca ceva nu ii convine direct te face sărac, prost etc.

 • SebyPT

  Wach and learn

 • Leo MC

  Funcții precum App Store, icloud, iMessage, Siri, fmi, 3D touch?

 • Leo MC

  Alea sunt fix funcții ale telefonului…

 • “Cine nu munceste nu greșește”. Dacă nu se intampla cazul cu Note 7 de exploda iti garantez ca Samsung nu dezvoltă bateria care nu explodează.

 • Srb Srb

  Tesla dezvolta bateria ce nu explodeaza

 • Viorel Predatorul

  App Store nu este “funcție”, ci un produs, dar ai dreptate – a fost copiat de la Google. Steve Jobs nu era de acord cu ideea unui magazin de aplicații, dar a văzut la Google că Android Market aducea un avantaj platformei și a mers și el pe ideea asta ulterior.

  iCloud de asemenea, a fost copie după Google Drive. Să nu mai spunem că iCloud a fost în pană de nenumărate ori, că sincronizarea cu iPhone-ul/Macul este defectuoasă, etc. Copie, însă o copie slabă.

  iMessage este opera proprie Apple, dar Siri, 3D Touch sunt produse care înglobează tehnologii dezvoltate de către alte companii, ulterior achiziționate de către Apple.
  (iarăși, să nu mai vorbim că Siri este unul dintre cei mai slabi asistenți în comparație cu Google Now, Cortana, Bixby)

 • Srb Srb

  Android Market

  October 22, 2008;

  App Store was opened on July 10, 2008

  iar viorel spune

  “Steve Jobs nu era de acord cu ideea unui magazin de aplicații, dar a văzut la Google că Android Market aducea un avantaj platformei și a mers și el pe ideea asta ulterior.”
  dovezi alb pe negru ca samsonistii mint de fac pe ei

 • Viorel Predatorul

  Nu sunt funcții, dar existența acestor defecte invalidează laudele și minciunile burtosului Șilăr:

  “I’m actually really proud that we’re a company that will take the time to do something right. Our goal is always not to be most’ but to be best’, and we set high standards. We often exceed those, but not always. And we need to be self-honest if something’s not ready, and continue to work on it until it is.”

 • Cosmin

  Da prieteneas, tu vorbești de 2007. Stii in ce an suntem acum? In 2017!!
  In astia 10 ani,Apple a copiat la greu in iOS din Android. E mlt prea greu pt tine sa intelegi asta? Imi vorbesti de ce se intampla in 2007… Iti dau exemple de functii copiatein fiecare ande catre Apple.

 • Viorel Predatorul

  Și Samsung dezvoltă baterii care nu se umflă 😂😂😂

 • Cosmin

  “MAJORITATEA functiilor de pe iOS sunt preluate de la Samsung!”
  Majoritatea Toate

 • Srb Srb

  iCloud release date :October 12, 2011
  google drive release date : April 24, 2012

  viorel spune “iCloud de asemenea, a fost copie după Google Drive”

  a 2a minciuna

 • Srb Srb

  nu prea…pt ca au telefoane special facute mai groase,ca sa nu se vada

 • Cosmin

  ICloud a plecat de la Dropbox..

 • Leo MC

  Viorele, te voi ruga pe viitor să mă ignori și îți spun și de ce.
  Ești genul de persoană care pe acest site vorbește doar despre partea negativă și care, atunci când nu găsește ceva negativ de spus despre subiect, inventează.

  Ideea de magazin digital este mai veche decât istoria Google și a fost dezvoltată fix de Jobs; ulterior, ea s-a propagat în lumea Linux (apt, yast) iar în iulie 2008 – cu o lună înainte ca Android Market să fie… anunțat.
  App Store este o funție a iOS, pentru că include și servicii precum actualizarea aplicațiilor, precum descărcarea aplicațiilor din memoria telefonului, review-uri etc.

  Cu privire la iCloud, aș putea folosi datele din wikipedia și să spun că Apple l-a lansat în 2011, pe când Google a lansat Drive în 2012, însă ar fi incompletă informația, pentru că în Gmail era deja implementat o formă de mini-cloud; însă n-am de ce, pentru că tu ai emis o părere fără ca măcar să te fi informat o secundă în prealabil, deci n-am ce să comentez.

  Siri și 3D touch au apărut pentru prima dată într-un telefon produs de Apple (la fel și Touch ID, dacă facem abstracție de un produs folosit de o mână de oameni); dacă mergem pe principiul tău, înseamnă că și Samsung, în chipurile sale, folosește prepăonderent tehnologia dezvoltată de alții (tranzistorul a apărut cu 30 de ani înainte de a fi înființată Samsung, siliciul a fost descoperit cu 100 de ani înainte, curentul electric etc).

  Așa că te rog să păstrezi pentru tine aberațiile tale negativiste.

 • ibadea

  Bine punctat!

 • Leo MC

  Poate explici cum faci backup de iOS/Android/Symbian în Dropbox sau cum blochezi telefonul.

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate, Apple a inventat totul!

 • Viorel Predatorul

  Aş face și pe tine dacă aș avea ocazia

 • Srb Srb

  carcater de tigan

 • Viorel Predatorul

  Te roade invidia că tu nici măcar la nivelul caracterului de țigan nu ești.

 • Srb Srb

  ne pare rau de soarta ta…dar nu ne mai intereseaza de tine

 • Leo MC

  Mă uit la ce folosesc eu telefonul și am așa:
  Facebook – Facebook
  Safari – primul web browser are legătură directă cu Jobs
  Phone – Bell, Motorola
  YouTube – Google
  Mail – e mult de scris, însă în 1960 Samsung vindea tăiței)
  iBooks (da, eu citesc) – și aici e de scris, însă Samsung vindea tot tăiței pe vremea când a apărut ideea de cărți electronice)
  WhatsApp – im a apărut cam în aceeași perioadă în care Samsung intra în lumea cuminicațiilor
  Messages – vezi mai sus
  OneDrive – cloud – not Samsung
  Notes – …

  Dintre toate aceste funcții nu văd nici măcar una preluată de la Samsung; comentarii?

 • Cosmin

  Nu-mi pasă ce aplicatii sau functii folosesti tu. IOS-uk este mai complex si contine mai multe functii decat folosesti tu!
  Nu-mi pasa ce folosesti tu, pt ca tu nu esti utilizator de referinta, esti doar un user care comenteaza pe un site romanesc.
  Ps: facebook nu este o functie, nici youtube

 • vali

  …si deaia unii fac baniii alti fac leii

 • Srb Srb

  A zis ca este o functie? Invata sa citesti si sa deduci

 • Srb Srb

  Ideea pt crearea icloud este diferita de dropbox…deci icloud nu a plecat de la dropbox
  Invata ce reprezinta fiecare

 • Cosmin

  Vezi ma srb cum insiști tu sa-mi demonstrezi iar si iar si iar cat esti de prrost?
  Daca ai citii tot comentariul lui Leo, ai vedea la sfarsit urmatoarea afirmatie:
  “Dintre toate aceste funcții nu văd nici măcar una preluată de la Samsung”.

  Poti te rog sa ma eviti? Ești atât de prrost încât efortul de a mă coborî la nivelul tau, este destul ft mare si sincer nu prea merita.

 • amfetamin

  De ce nu-i raspunzi la comment-ul lui,de ce trebuie sa deviezi de la subiect? Mai ales cu injurii de mahala.

 • George89

  Ai făcut o comparație și ai ajuns la un astfel de rezultat?… Ia mai baga tu o reexaminare ca nu e deloc asa

 • George89

  Ia mai informează-te, ios a apărut după android

 • George89

  Ești de toată jena

 • George89

  Din câte îmi amintesc 30 de cazuri de explozie a bateriilor lui N7 erau false

 • Srb Srb

  ok inteleg ca esti incult si simti nevoia sa ataci si dupa tot tu esti ala de te plangi la mamica ca un baietel sensibil…
  Inca 1data ca sa inveti, icloud nu este luat dupa dropbox…icloud a fost creat sa te ajute in cu totul alte cazuri…dar nah, o maimutica nu stie decat sa strige banana
  auziti si voi
  “ICloud a plecat de la Dropbox..” doamne fereste…omu asta nu are treaba cu tehnologia, dar nici cu logica sau istoria

 • Srb Srb

  asa spune georgel…nimeni altcineva…georgel ce nu are nici ultimul note si nici iphoneX…deci parerea lui este 0 cu 0 informatii

 • okyjunior

  Astazi am avut audit Samsung la munca … coreenii s-au prezentat super bine echipați … cu Macbookuri si iphone😂😂😂

 • Si Microsoft sau Google le cumpara Mac sau iPhone angajatilor, e vorba de beneficii fara restrictii.

 • Toate problemele astea exista si la Samsung in diverse forme, ba mai rau.

 • Srb Srb

  Ios a aparut dupa android?? Esti nebun, omul ce a facut android a lucrat pt iOs si dupa aceea a plecat de la Apple!!
  Cultura ta este -10

 • Srb Srb

  iOS Initial release June 29, 2007

  Android Initial release September 23, 2008

 • Viorel Predatorul

  Da, leule, așa voi face, te voi ignora că oricum ești insignifiant.

 • Leo MC

  Mă doare fix în capul pulii altuia ce părere ai tu despre mine.

 • Viorel Predatorul

  Îi răspund la fel cum mi-a răspuns și el de nenumărate ori, și niciodată nu i-ai atras atenția.
  Știi vorba aia: “corb la corb nu-și scoate ochiul”. Ce să zic… Croncăniți împreună cu drag 😂😂

 • Viorel Predatorul

  Cred că măcar atâta te duce capul să înțelegi că la o mașină Tesla, bateria are spațiu suficient, nu stă înghesuită ca într-un telefon.

 • Viorel Predatorul

  În schimb, asta e toată cultura ta 😂😂

 • Srb Srb

  hmm, poate ai vazut sau nu cum stau bateriile de la modelul 3…cam stau fixe. Se profita de fiecare cm…

 • Viorel Predatorul

  Am avut ceva bănuieli…

 • Cosmin

  Instagram este o functie a iOS-ului? Imdb?addblock, msnager de parole? Player video?aplicatii de banking? Prietene? Astea sunt functii ale iOS-ului?
  Stii sa faci diferenta intre o fu ctie a iOS-ului si o aplicatie instalată in telefon?

 • Viorel Predatorul

  Păi clar că ai nevoie de capul pluii altuia. Când tu nu ai, apelezi la altul.
  Sincer, tu citești ce prostii scrii? Te-am crezut un partener de polemică, dar ești distrus. Te dai mare pedant însă ești de o agresivitate cruntă. Prea multe frustrări din copilărie…

 • Viorel Predatorul

  Ți se pare că eu scriu injurii de mahala? Dar el când mi s-a adresat cu “ce bou”! Încă sunt prea finuț cu el.

 • Leo MC

  Știi ce înseamnă “there’s an app for that”?
  Atât timp cât pot să fac ceva pe telefon, se cheamă că folosesc o funcție a telefonului.

 • Viorel Predatorul

  Poate, dar tot nu stau înghesuite.

 • Leo MC

  Da, mă, este fix cum spui tu… 😂😂😂

 • amfetamin

  Îți mai aduci aminte ca am mai avut discuția asta exact pe aceasta tema odată? Prima oară trebuia sa-i dai răspunsul la comment-ul lui și după aia sa-l înjuri.

 • Cosmin

  Hahahahahahaha 😂😂😂
  Ok, hai sa inchidem subiectul aici. Eu iti zic tie de functii copiate de Apple in iOs de la Samsung, iar tu vii si imi spui ca folosesti imdb si ca asta nu e copiata de la Samsung 😂 e ca tine, stai linistit!

 • amfetamin

  Nu a inventat chiar totul,nici chiar așa. Iar argumentul tău la comment-ul lui este? Hai recunoaște și tu ca ai greșit,e omenește,nimeni nu s-a născut atotștiutor. E așa de greu? 😁

 • Viorel Predatorul

  Ok, iCloud este creația lu Steve Jobs. Legenda spune că el a scris tot codul iCloud intri noapte!
  Uită-te ce calitate slabă are iCloud față de produsele concurente. Nu poți șterge o fotografie din iPhone, pentru că se șterge și din iCloud 😂😂

  Eu nu știu ca iCloud să fie folosit în mediul business, dar Google Drive DA!

 • amfetamin

  Chipgate( procesor fabricat de Samsung mult mai prost ca cel făcut de TSMC). Și nu-mi zi ca nu e adevărat ca vorbesc din experiența proprie.

 • Viorel Predatorul

  Așa este, am greșit!

 • Cosmin

  Doar întreb.. nu cumva Apple a proiectat acel procesor? Nu cumva Apple a trimis absolut toste informatiile de care avea Samsung nevoie, iar Samsung si-a folosit aparatele ca sa-l ansambleze?

 • Viorel Predatorul

  Dacă ar fi fost vina lui Samsung fii sigur că Apple i-ar fi dat în judecată.
  Interesant este că atunci când procesorul iese bun, e meritul lui Apple (că doar a fost proiectat de Apple), dar când are vreo problemă, e vina lui Samsung (că doar a fost construit de Samsung).

 • Leo MC

  Atât timp cât nu ai oferit nici măcar un singur exemplu care să susțină afirmația respectivă, consider că am făcut prea mult ca să te ajut să-ți dai seama cât de lipsită de temei este.
  Din acest moment, dacă insiști în prostie, o faci cu bună știință, cu rea credință și, așa cum bine ai sugerat, închidem subiectul.

 • Cosmin

  1. The first of the features that are said to be inspired from Android is the one-handed keyboard update that’s part of iOS 11 … both iPhone and Samsung users are provided with almost the same look and features and, you’ve guessed it right, Apple was the second to offer them.
  2. he second iOS 11 feature that looks a lot like its Android sibling is the advanced screenshot tool, which not only shows an identical thumbnail of the screenshot at the bottom of the screen but also provides editing tools similar to those on Samsung’s devices.
  3. Then, there’s the new Control Center, which can be further customized by iOS 11 with shortcuts to the features users access the most. On Samsung, these shortcuts are called quick actions and have been there since like forever, though iOS users are only now discovering them.
  4. Notifications are also getting options in iOS 11 that are inspired from Android, with users now allowed to hide previews on the lock screen. Of course, these settings have already been around for a long time on Android and on Samsung phones, but Apple users are only getting them in 2017.
  5. there’s a screen recording tool super-similar to Samsung’s, allowing you to capture what happens on the screen and then save the video to the gallery. The Samsung Galaxy S8 already comes with such a feature that offers quick recording and screenshots.
  6. Split Screen & Multi-tasking
  With iOS 9 Apple finally announced a highly anticipated feature users have been asking about forever, and something that has been rumored for months. That being split screen view, or running two apps simultaneously.
  7.Picture-in-Picture
  Something we’ve enjoyed on TV forever and also an Android feature users have been enjoying for more than a few years is picture-in-picture.
  8. Low-power Mode
  Something that Android users have been enjoying for 3-4 years

 • Cosmin

  O funcție a iOS-ului este una, o aplicatie pe care tu o folosesti este altceva.

  Iti mai pot da, multe exemple, dar consider ca e pierdere de timp, pt ca orgoliul tau este mlt prea mare, ca sa accepti ca o companie precum Apple poate copia de la concurență.
  O zi frumoasa in continuare!

 • Fasocle Tranchil

  Bixby? O mizerie!

 • Srb Srb

  ai dreptate, stau lejer, la plaja

 • Srb Srb

  la mine nu se sterge poza din icloud…si icloud este mai mult decat spatiu de stocare pt poze..nu prea am alternative pt ceea ce face icloud
  eu nu confund icloud cu google drive sau google photos etc
  ma rog nu are rost…

 • Fasocle Tranchil

  Pentru ca e frustrat!

 • Fasocle Tranchil

  Count me in! 😂

 • George89

  Aici era vb de altceva nu de procesoare, nu mai schimba subiectul
  Ia informează-te serios asupra subiectului ăluia

 • George89

  “Initially developed by Android Inc., which Google bought in 2005, Android OS was unveiled in 2007, along with the founding of the Open Handset Alliance – a consortium of hardware, software, and telecommunication companies devoted to advancing open standards for mobile devices

 • amfetamin

  Bravo,ai toată aprecierea mea!

 • Srb Srb

  mai scrie 1data ca nu se vede

 • Srb Srb

  slaba rau…cei ce se aseamana se aduna..

 • amfetamin

  Nu e chiar așa de simplu. Când făcea doar Samsung procesorul nu aveai termen de comparație. Dar când Apple le da la doi producatori diferiți aceleași specificații despre cerințele unui procesor pt viitorul iPhone și Samsung pe lângă ca ar trebui sa fie mai economic fiind pe 14 nm e mai prost ca cel fabricat de către TSMC pe 16 nm,atunci scuza-ma,nu mai ai ce comenta. E ca și in cazul modemurilor diferite folosite in iPhone 7(nu știu dacă nu și in 8). Sa nu-mi zici ca Intel nu are nici o vina,atâta poate și asta e. Ce-l oprește pe Intel sa fabrice un modem la fel de rapid(dacă nu unul mai rapid)ca cel de la Qualcomm??
  Poate ca doar de atâta poate?

 • amfetamin

  Doar întreb… nu cumva Apple a trimis absolut toate informațiile de care avea nevoie și TSMC iar acesta(ca și Samsung) și-a folosit aparatele ca sa-l asambleze? Sau Apple s-a sabotat singur de data aceasta? Ce avea de câștigat? Putina logica te rog.

 • amfetamin

  Pai tu ai zis ca Apple are multe gate-uri iar eu ti-am răspuns ca și Chipgate face parte din acele “multe gate-uri” și am explicat frumos despre ce e vorba.
  Știu ca orice problema care e legată de cea mai perfecta si inovatoare companie Samsung îți sfâșie inima.

 • Visan Teodor

  Păi dacă și-ar da block,cine ar mai scrie articolele?

 • Viorel Predatorul

  Samsung a făcut procesorul în condițiile agreate de ambele părți. Dacă Apple a dat planurile X, atunci producătorul a făcut procesorul conform planurilor X. Dacă ar fi fost greșeală de proiectare, Apple ar fi făcut scandal.
  Tu nu prea le ai cu noțiunile legate de contractele de achiziții, nu?

 • Viorel Predatorul

  Și tu asemenea, ai toată aprecierea mea! 😗😗😗

 • Viorel Predatorul

  Tu habar nu ai ce face Google Drive sau Google Photos… Nu degeaba clienții business folosesc Drive. iCloud nu poate face ceea ce face Drive.

 • Srb Srb

  tu habar nu ai sa intelegi un comentariu…

 • Srb Srb

  pupa-l intre picioare

 • Viorel Predatorul

  Tu habar nu ai să scrii un comentariu.

 • Visan Teodor

  Salut,Srb.

 • Srb Srb

  tu ai habar doar cum sa minti

 • Srb Srb

  iar incepi?

 • Visan Teodor

  Păi autorul are probleme de memorie in ceea ce privește problemele iPhone.

 • George89

  Pai da Chipgate face parte din alea multe Gate uri Apple, dar nu asta era principala idee
  Ți am spus se te informezi serios asupra subiectului ăluia din moment ce ai rămas focusat pe el….Ca sa încheiem odată și pentru totdeauna subiectul asta, îți spun că principala problema la acest chipgate a fost legata de autonomie nu de altceva :
  “Mai exact, vorbim despre chip-ul A9 de 14nm produs de catre Samsung si chip-ul A9 de 16nm produs de catre TSMC, al doilea avand o autonomie a bateriei cu pana la 2 ore mai buna decat cel al coreenilor, performantele fiind cu 1% – 2% mai mici, temperatura fiind deasemenea cu 3 grade mai mica.

  Chipgate este un scandal deoarece multi utilizatori isi fac deja probleme in ceea ce priveste autonomia bateriei iPhone 6S si iPhone 6S Plus, aceasta fiind mult mai mica pe terminalele care au un chip A9 produs de catre Samsung, lucru pe care nimeni nu il astepta vreodata”

 • George89

  TSMC e pocnitoare la procesoare, nici nu se compara cu Samsung sau Intel… Eu nu am auzit sa se supăra încălzească procesoarele Samsung și nici sa bâzâie, asa ca nu cred ca mai ai ce comenta din moment ce TSMC a avut în trecut probleme cu procesoarele A și Snapdragon, dar vorbind are mereu probleme nu doar la controlarea proceselor de fabricație ci și la dezvoltarea lor (lucrurile astea nici nu exista la Samsung)
  Asta reflecta și poziția lor FF 10 nm TSMC vs LPP Samsung (sa nu mai spun ca Samsung a fost prima companie care a dezvoltat și controlat cu succes procesul de fabricație pe 10nm)
  14 nm Samsung e mult mai bun decât 16 nm TSMC in privința performantei, dar nu contează mai ales ca Apple e acuzata ca a umblat la procesoarele lui i6 S pentru a masca problemele cu bateria

 • Viorel Predatorul

  Așa cu faci tu cu iubiții tăi? Nu, mulțumesc…

 • Leo MC

  1. Funcția este tastatura, iar tastatura virtulă are o vechime mai mare decât cea a smartphoneurilor Apple și Samsung (sau vei spune că și culoarea tastaturii este o funcție..)
  2 și 5. Funcțiile sunt captura de ecran, foto, respectiv video și nu faptul că butonul de captură este alb sau roșu.
  3. Cred că cu greu găsești ceva mai diferit în iOS și Android decât CC.

  4. A asemăna sistemul de notificări din iOS cu cel din Android înseamnă a-i face un compliment; Apple are de lucrat destul de mult ca să-l aducă pe cel din iPhone la același nivel cu cel făcut de Google.
  6. 7. Ecranele de telefon sunt în continuare prea mici ca să aibă sens împărțirea în 2 ca să rulezi aplicații pe suprafețe mai mici decât dimensiunile avute de iPhone 4; iar multitasking există în iOS încă din 2010.
  8. După ce afli mai multe despre cu funcționează managementul bateriei în iOS mai vorbim despre low power mode.

 • Srb Srb

  ce te-a umilit asta…strict la obiect
  mai rau ca mine, a facut-o cu eleganta

 • Cosmin

  1. Functia nu este de tastatura, funtia este de utilizare cu o singura mână a tastaturii. Ps: culoarea tastaturii poate fi o functie mai mare ca aplicatia imdb data dxemplu de tine ca fiind functie oferita de iOS.
  2. si 5. Este vorba de functiile de editare a capturilor de ecran / respectiv video, nu deslre culoarea butoanelor
  3. Samsung a oferit inainte, vrei nu vrei.
  6.7. Nu cred ca conteaza parerea ta despre cat de utilaeste functia, ideea a plecat de la Samsung, Apple a copiat-o in ipad… momentan
  8. Low power mode a fost deasemenea furat de la concurenta, ca tu refuzi sa accepti asta, e problema ta.

  Ti-am dat cateva exemple asupra unor functii din iOS preluate de la concurenta. Lista este mlt mai lunga. Indiferent de ce anume eu iti voi scrie, tu vei nega si vei gasii diferite scuze, asa ca fara suparare, de data asta chiar voi inchide discutia aici, pt ca e total inutil. Orgoliul tau pt Apple este mai presus decat realitatea.

 • Cosmin

  Taci prrostule si nu te mai baga in seama ca un boschetar.

 • Leo MC

  1. atunci există funcția de utilizare a tastaturii, folosind sfârcurile?
  2. editarea se putea face în aplicația Photos.
  3. folosind logica ta de la punctul 1, zic că la Samsung funcția este „deschiderea centrului de control trăgând pe ecran din partea de sus”; pentru că la iOS se trage din partea de jos (sau din urechea de sus), e clar că sunt funcții diferite.
  6. ideea îi aparține… lui Apple și a fost dezvoltată tot prin perioada în care Samsung vindea tăiței
  8. mâine, dacă voi avea timp și chef, voi căuta istoria acestei funcții.

 • Srb Srb

  stiu stiu, te simti atat de mic…ce cuvinte folosesti, probabil faci parte dintr-o familie de tigani…
  Ma rog nu conteaza, a facut box asta cu tine

 • Srb Srb

  Ti-a dat BOXUL IN DINTI

 • Florin

  :)))) asta e buna de tot. Mai pune mana si tu pe un S8 sau un S7. Iphone 10 are un amoled ce e drept dar rezolutia, luminozitatea sunt cam oe nivelul lui galaxy s6 cel mult. Nu mai discut de pink hue cand inclini un Iphone 10. Face it. V-au bagat pe gat oled-uri care pe S6 au facut mari probleme. :))))

 • Cosmin

  Hahhaa 😂😂😂 ce-mi plac fanaticii Apple care nu vor sa recunoasca cand compania fura ideile altora.
  Vezi dc nu m-am obosit sa-ti dau exemple? Pt ca sunt inutile :)) esti cu nasu’ pe sus si nu accepti nimic din ce spun eu.
  Hai du-te si lauda-te cu functia imdb pa care ti-o ofers iOS-ul 😂😂😂

 • Leo MC

  Păi ce reacție crezi că voi avea eu când tu amintești de funcții făcute de Apple, preluate de alții, ajunse între timp și la Samsung, sau funcții dezvoltate pe vremea când Samsung vindea pește uscat?

 • Srb Srb

  mai pune mana pe o carte…brightness iphone x intrece orice samsung…
  Nu te face de kkt…iphone x are cel mai preferat display ever made
  Se vede ca nu ai folosit un iPhone X

 • amfetamin

  Ba se încălzește A9 de la Samsung de frige,efectiv e deranjant de fierbinte la un joc intensiv(eu joc Real Racing 3 pe el). Eu am husa de piele de la Apple pe el și daca ma joc pe masa sa zicem e calda masa unde sta telefonul. Fără husa ar fi extrem de deranjant sa joc cu el. Dacă as avea o aparatura sa-i masor temperatura in timpul jocului cred ca as rămâne șocat. I-am schimbat bateria pe la începutul lui Martie și deja am 16.4% battery wear level la el,pana iese din garanție la începutul anului viitor îl mai duc odată in service sa mi-l mai schimbe odată. Cum temperatura de funcționare a telefonului are repercursiuni asupra bateriei,sa nu-mi zici ca încălzirea excesivă a lui A9 de la Samsung nu are nimic de-a face cu autonomia bateriei.

 • Srb Srb

  daca TSMC e pocnitoare atunci SD si cele samsung sunt bombe mobile
  Minte dar minte si tu fara sa isi cineva seama

 • George89

  Vrei sa te și cred, de ce nu spui ca a explodat i6S de la procesorul făcut de Samsung

 • Florin

  Si ai reusit sa te faci tu de kkt. Galaxy S8/Note8 -1005 nits, iphone X – 809 nits. Diferenta se vede si cu ochiul liber daca le tii in mana in soare. Te salut din mers

 • Florin

  Mac oricand. E best notebook ever. Constructie solida, design, macos. La Mac nu renunt sar la iPhone am renuntat de muuuuult

 • amfetamin

  Deci Samsung a scos S6,primul cu un design premium(sticla plus aluminiu ca la iPhone 4)cu un ecran care pt utilizatori au făcut mari probleme??
  Mulțumesc de informație.

 • amfetamin

  Crezi ce vrei,folosești cumva un 6S/6S plus cu A9 de la Samsung sa ma poți contrazice?
  Intra pe YouTube de pe S7 edge-ul tău și vezi ce probleme mai are iPhone X sa ne împărtășești și noua experiența ta(de vizionare).

 • Srb Srb

  hahahahaahah, lasa display mate…citeste mai bine…niciodata note 8 nu ajunge la 1200 nits decat f rar si pe o portiune f mica
  uite 1 exemplu
  https://www.youtube.com/watch?v=a8bH3vn3ZnM
  incearca sa intelegi ce au vrut aia sa zica cu 1200 nits…never ever
  cum ai zis si tu, eu avand ip X l-am pus alaturi de note 8 si este clar mult mai ok X, are o luminozitate mai uniforma si f buna

 • Srb Srb
 • George89

  Nu cred ce vreau, toate astea sunt din realitate, dar ție ți-e foarte greu sa accepți când e ceva rău la Apple, cred ca îți frânge inima
  Chipgate ul la i6S a fost strict în privința autonomiei nu a supăraîncălzirii procesorului sau a performantei, dacă exista asa ceva fi mai mult decât sigur ca ar fi fost foarte evidențiat
  Cât in privința iX dacă ai fi citit com. mele adresate userului Aurelian ai fi știut cum sta toată situația…. Îți spun ce iam spus și lui, o sa îți lărgesc raza de acțiune când mai comentezi despre produsele android de top deși tu nu deții niciunul, deci cred ca vezi totul pe YouTube

 • Srb Srb

  the Note 8 can get brighter than the iPhone X, BUT ONLY in extremely specialized conditions where a very small portion of the display is active
  Deci te cam kci pe el in rest

 • Florin

  Teste in baie. Alte teste mai faci in baie?

 • Srb Srb

  Ok cand nu ai alta dovada faci gargara de tigan
  Ok,macar am rezolvat si acest samsonist mincinos

 • Florin

  Altii care fac teste in baie mai ai? Eu am dat exemplu niste oameni seriosi care chiar au scule si cu asta se ocupa…..tu vii cu teste din subsol.

 • Florin

  Deci “can get brighter” e cuvantul de ordine…..spus chiar si de loserii de la Tom’s toolshed :))). Te cam caci tu pe tine in gol. Las-o asa

 • Srb Srb

  shhh, ti-am dat teste din 2 parti…pana si displaymate spune ca iphone x are best display..sau si alea sunt in subsol? nu vezi , ca pt un nebun nicicum nu e bine daca nu iese castigator samsung?!

 • Srb Srb

  mai intai sari la niste gramatica

 • Florin

  Gargara faci matale cu niste cacațel de cațel. Ti-am dat din prima date clare de la o sursa etalon nu balariile tale. Spala-te pe dinti ca pute

 • Srb Srb

  aoleu ce limbaj de familie de tigani…ok, nu ai dreptate te simti mic, mergi mai departe

 • Florin

  Eu avand Note l-am pus langa iPhone 10. In lumina soarelui Note e clar mai luminos.

 • Florin

  Cu drag :))

 • Florin

  Te-ai spalat pe dintisori? Miroase prin telefon…. Argumente la subiect mai avem sau o dam cu xenofobia in continuare?

 • Florin

  Mai intai sari tu de pe un pod

 • Florin

  Move on bitch

 • Srb Srb

  papagal

 • Srb Srb

  slabe rau

 • Florin

  Vrei un biscuite? Te pot servi cu niste cârnacior.

 • Srb Srb

  nope, uita-te mai bine pe toata suprafata sa vezi ca note e un fel de pom de craciun…nu este uniform

 • Srb Srb

  off nu am timp de nebuni, ciao

 • Florin

  Poate e, poate nu e. Ochii mei zic ca e uniform si ca luminozitate peste iPhone x, la fel zic si echipamentele celor de la displaymate care sunt etalon in industrie. In rest doar fericire si de bine.

 • Florin

  Slabe sau grase… tot arata mai bine pe un display mare si luminos de Note.

 • Florin

  Ciao bella. Nu uita sa iei pastila

 • amfetamin

  Nu-mi frânge inima,ba din contra. Nu cred ca dacă am întâmpinat vreodată vreo problema de orice natura la iPhone-ul meu nu am semnalat-o și am blamat-o.
  Bine măcar ca in lumea android e totul roz bombon,perfect și fără cusur. Nu de alta dar nu te-am auzit vreodată sa susții contrariul.

 • Vlad

  Adevarul este ca ios si iphone si toate celelalte sunt pline de functii…ca sa setezi o melodie trb sa faci o aprofundare masiva pe google…manager de fisier inexistent…etc…

 • Leo MC

  Deși nu mă încadrez în categoria fanilor, îți voi da un răspuns eu, pentru că îți văd mesajul sub ceea ce am scris eu.
  În primul rând, iOS nu este nici limitat, nici pentru oameni simpli; în al doilea rând, Android este open source la origini, însă softurile pe care le rulează (inclusiv gmail, de exemplu) au licențe diferite.
  Este foarte bine că Android poate fi personalizat (în limba română nu avem cuvântul customiza) după bunul plac – câteva miliarde de oameni văd aici un avantaj, unui miliard i se fâlfâie.
  iOS a rulat mai fluid decât Android și acum 2-3 ani, la fel este și astăzi.
  În al doilea rând, dacă lucrurile de mai sus pot fi considerate aprecieri subiective – și am răspuns din perspectiva unui deținător de produse Apple – intri în partea obiectivă când te referi la stabilitate (numărul de erori) și din acest punct de vedere Android a stat mai bine într-un singur an – însă doar ca număr total, pentru că erori critice a avut în continuare mai multe decât iOS – iar acel an nu a fost 2017.
  În al treilea rând, sigur că (și) iOS are erori – a avut dintotdeauna – însă prefer să am erori de afișare a butoanelor decât să mă trezesc cu toate datele personale pe cine știe ce servere chinezești.

 • amfetamin

  Cumva m-am obișnuit cu vocabularul lui Srb,e comic dar inofensiv. Dacă ar vorbi prea frumos cred ca as intra la bănuieli ca a pățit ceva. Nu ar trebui sa te afecteze ce zice el,dacă m-ar înjura și pe mine l-as lăsa in voia domnului.
  Asta e treaba admin-ului sa ia măsuri dacă se sare calul. Trebuie sa ai și la cine sa-i faci morala.