Aceasta este marea Diferenta dintre Apple si Samsung

Apple confirma din nou care este marea diferenta dintre ea si Samsung, utilizatorii fiind cei care sunt afectati in principal de aceasta strategie.

166

Multi dintre voi stiti de ani si ani de zile ca exista o diferenta majora intre produsele create de catre companiile Apple si Samsung, iar aici nu vorbim doar despre pretul de vanzare pentru ele. Cei de la Apple au spus intotdeauna ca nu doresc sa fie mereu primii cu un produs pe piata, ci doresc sa fie cei care fac cea mai buna versiune a respectivului produs, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru functiile produselor.

Vorbind despre HomePod, vicepresedintele senior al Apple, Phill Schiller, a afirmat ca boxa inteligenta anuntata in vara nu este pregatita deocamdata pentru a fi lansata oficial. El spune ca Apple vrea sa lanseze produsul pe care a promis ca il va lansa pentru clientii sai, acesta avand nevoie de putin mai mult timp de dezvoltare inainte de a putea fi pus in vanzare, asa ca lansarea a fost amanata pana in 2018.

Dupa cum s-a vazut in anii trecuti, Apple nu grabeste functiile si produsele, in contrast cu Samsung, care a lansat multe produse si functii nepregatite doar pentru a le avea disponibile pe piata. Cel mai bun exemplu este Samsung Galaxy Note 7, care a fost insuficient de bine dezvoltat si a ajuns sa explodeze in stanga si in dreapta, iar in mod paradoxal inca mai e interzis in anumite aeroporturi, la peste 1 an dupa lansare.

“It’s really very simple. It’s a brand new product. It’s a lot of engineering to make it be the product we’ve described, and for it to be what we all hope it can be.” Schiller said about the HomePod’s delay into 2017. “I’m actually really proud that we’re a company that will take the time to do something right. Our goal is always not to be most’ but to be best’, and we set high standards. We often exceed those, but not always. And we need to be self-honest if something’s not ready, and continue to work on it until it is.”

Desigur ca nici Apple nu e perfecta, iar cel mai bun exemplu e problema iOS 11.1.2 din cauza careia reporneau iPhone si iPad in mod aleator daca erau afisate notificari locale de la aplicatii. Desigur ca Apple a rezolvat rapid problema cu o actualizare urgenta a iOS si avem un nou exemplu de incercare de a excela in dorinta de a oferi cea mai buna experienta pentru clientii din lumea intreaga.

apple samsung diferenta