Samsung Galaxy S9 – Procesorul va Dezamagi Fanii

Samsung Galaxy S9 isi va dezamagi o buna parte dintre fani cu o schimbare care nu a fost gandita chiar asa cum trebuie de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat la inceputul anului 2018 de catre compania coreeana pentru fanii din lumea intreaga, iar din cate aflam in fiecare zi, se pare ca el va dezamagi multa lume. Vorbim despre un Samsung Galaxy S9 care nu va avea foarte multe schimbari in raport cu seria actuala vanduta de catre coreeni, iar acesta va fi un mare minus pe care fanii vor trebui sa il accepte la noul telefon mobil.

Astazi vorbim din nou despre noul procesor al Samsung Galaxy S9, sau cel putin unul dintre ele, mai exact cel Qualcomm Snapdragon 845, el urmand a fi oferit in tandem cu noul Exynos 9810 al coreenilor. Zilele trecute am vazut un prim benchmark pentru Samsung Galaxy S9 cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, el dezamagind prin faptul ca nici macar nu a ajuns din urma noul chip A11 Bionic din iPhone X si iPhone 8.

Samsung Galaxy S9 cu un procesor inferior iPhone X si iPhone 8 va fi mai incet decat telefoanele companiei Apple, cel putin in ceea ce priveste puterea de procesare, iar cu 4 GB RAM va fi total in urma iPhone X. Versiunea Plus a Samsung Galaxy S9 va avea totusi un avantaj in fata iPhone X cu ai sai 6 GB RAM, el urmand a permite tinerea mai multor aplicatii deschise in fundal, lucru la care telefonul Apple cam esueaza.

Samsung Galaxy S9 – procesorul va dezamagi fanii

Samsung Galaxy S9 are performantele slabe ale procesorului confirmate astazi de un nou benchmark pentru un viitor smartphone al celor de la Sony, el avand deasemenea chip Qualcomm Snapdragon 845. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca scorurile obtinute de catre acesta sunt inferioare celor obtinute de catre iphone X, semn ca informatiile de zilele trecute despre Samsung Galaxy S9 sunt adevarate.

Samsung Galaxy S9 procesor dezamagire

Samsung Galaxy S9 nu pare sa fi fost gandit de catre compania coreeana pentru a se lupta intr-adevar cu iPhone 8 sau iPhone X, ci mai mult cu telefoanele Android ale producatorilor chinezi. Versiunea Plus a Samsung Galaxy S9 este o cu totul alta poveste, deoarece ea contine schimbarile complete care ar fi trebuit sa ajunga si in modelul standard, dar se pare ca asta nu se va intampla in 2018.

Samsung Galaxy S9 este primul model de telefon mobil al companiei coreene in care va fi aplicata strategia care impune segmentarea noutatilor pentru cele doua modele lansate. In aceasta idee, Samsung Galaxy S9 va avea mai putine noutati decat versiunea Plus, dar cei care stiu cum functioneaza Apple vor fi obisnuiti deja cu aceste schimbari la compania coreeana.