Prima Pagina CES 2018 CES 2018: ORBI Prime – Prima Pereche de Ochelari care Inregistreaza 4K...

CES 2018: ORBI Prime – Prima Pereche de Ochelari care Inregistreaza 4K la 360 de Grade

CES 2018 ORBI Prime ochelari filmare 4K 360 grade

CES 2018 ne aduce de la compania americana ORBI Prime prima pereche de ochelari care sunt capabili sa inregistreze clipuri video 4K la 360 de grade. In clipul video de mai jos puteti vedea produsul celor de la ORBI Prime, perechea de ochelari avand nu mai putin de 4 camere montate in rama, doua in partea laterala din fata si doua in cea din spate.

ORBI Prime a implementat in perechea sa de ochelari 4 camere care fimleaza la rezolutie 1080p, rezultatul final fiind un clip video 4K inregistrat la 360 de grade. Aceasta este prima pereche de ochelari de acest gen anuntata vreodata, iar cum CES 2018 este o conferinta a premierelor, iata ca avem si o pereche de ochelari cum nu mai exista asta.

ORBI Prime a integrat in perechea sa de ochelari conectivitate Wi-Fi pentru a transmite in timp real imaginile video din ochelari direct pe un smartphone compatibil. Intr-o lume in care inregistrarile la 360 de grade sunt tot mai populare, iata ca la CES 2018 avem parte de o premiera extrem de interesanta, care cu siguranta trebuie avuta in vedere pentru viitor.

ORBI Prime a anuntat ca perechea sa de ochelari urmeaza sa fie lansata in cursul acestui an la un pret de 590 de dolari, suficient de mare pentru functionalitatea oferita. Pana acum ochelarii inteligenti n-au prea avut succes pe piata, dar aceasta nu este o pereche de ochelari inteligenti, ci una care inregistreaza clipuri video la 360 de grade si nimic mai mult.

 • tavix

  Exact la ochelari ma uit acum 😎

 • alex

  Off topic! EMAG ARE REDUCERE 1100 lei la Iphone 8 “in aceasta pagina” !!!!! Intru din curiozitate pe pagina si nu vad reducerea! Si nu e prima data cand vad anunturi FALSE! Eu inteleg ca Emagul te plateste sa le faci reclama! Dar nici chiar asa!

 • Srb Srb

  nu inteleg…ai zis “in aceasta pagina” dar nu ai link pus

 • alex

  Intra de curiozitate si o sa vezi! La fel am intrat si eu!

 • sebastian

  boss cum facem cu saracia asta de aplicatie iDevice , pentru iPhoneX si in plus de asta se si blocheaza la greu … vrei sa te urmarim dar tu trimiti continut pe o aplicatie invechita de 5 ani

 • Dan

  Din câte am înțeles de la @zaonero:disqus, aplicația nouă este în lucru. Sper să nu fie la început proiectul!