Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Preview-ul care CONFIRMA Noutatile

Samsung Galaxy S9 are in exclusivitate prezentat intr-un preview toate noutatile importante pe care compania Samsung le va oferi pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 preview

Samsung Galaxy S9 are in mod exclusiv confirmate multe dintre noutatile pregatite de catre compania coreeana multumita unei persoane care a avut ocazia de a testa noul telefon al companiei coreene. Vorbim despre un preview pentru Samsung Galaxy S9 facut de catre cineva prin intermediul Reddit inainte ca telefonul sa fie lansat, asa ca avem confirmate cu mult timp inainte functiile importante pe care urmeaza sa le primim in curand.

Samsung Galaxy S9 ar avea intr-adevar un design extrem de similar cu cel al modelului anterior, iar marginile nu vor fi mai groase decat in cazul S8, ci doar vor avea o culoare mata in locul celei lucioase. Multi fani s-au temut ca Samsung Galaxy S9 ar putea arata mai urat din cauza marginilor mai groase, insa se pare ca ele vor fi la fel de subtiri, iar greutatea nu va fi mai mare decat in cazul modelului lansat anul trecut de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9 va avea anul acesta cititorul de amprente pozitionat sub camera principala, o schimbare menita sa faca utilizarea sa mai usoara, insa realitatea este diferita fata de ceea ce si-ar dori coreenii. Cel care a testat Samsung Galaxy S9 sustine ca a atins camera in continuare de multe ori cand a incercat sa deblocheze telefonul, as ca nu va exista o imbunatatire din acest punct de vedere, din pacate pentru multi dintre fani.

Samsung Galaxy S9 – primul preview confirma in exclusivitate noutatile

Samsung Galaxy S9 are confirmate si difuzoarele stereo, unul in baza carcasei si unul in partea superioara a cesteia, compania coreeana gasind loc si pentru un port audio de 3.5mm pentru telefonul sau. Cel care a testat Samsung Galaxy S9 sustine ca exista o imbunatatire majora pentru calitatea sunetelor redate de catre telefon, dar functia pentru surround sound s-a dovedit a fi o mare dezamagire, cum se intampla la multe telefoane.

“I just played with a very close to production Samsung S9. First thing I tested was speakers. They are gonna be branded dolby(which my axon 7 has as well and I always turn it off cuz it makes it sound bad imo. Fake equalization is always bad. Design is like leaks suggest. It’s basically an s8 with a slightly better placed fingerprint reader but IMO its still terrible placement. When trying to use it I still hit the camera.”

Samsung Galaxy S9 va permite inregistrarea de clipuri video 4K la 60 de cadre pe secunda, conform celui care l-a testat, iar inregistrarea video slow motion la 480 de cadre pe secunda se face la rezolutie 720p. In ceea ce priveste copia Animoji din iPhone X, se pare ca Samsung Galaxy S9 are ceva inferior care permite crearea de avatare fara a putea controla expresiile faciale ale acestora, functionalitatea fiind similara, dar cu un scop diferit.

Samsung Galaxy S9 va avea si o serie de cadouri oferite de catre compania coreeana, iar spre deosebire de anul trecut, se pare ca acestea vor fi ceva mai consistente, desi n-au fost dezvaluite informatii clare despre asta. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie, la ora 19:00, in Barcelona, precomenzile vor incepe pe 2 martie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc pe 9, sau 16 martie.