Samsung Galaxy S9: OFICIAL, De ce Lipseste Functia Dorita de Fani

Samsung Galaxy S9 a fost lansat de catre compania Samsung fara o functie foarte importanta pe care fanii companiei coreene o doreau disponibila in smartphone.

25

Samsung Galaxy S9 lipseste functie

Samsung Galaxy S9 a fost lansat anul acesta fara una dintre functiile pe care toti fanii companiei Samsung si-ar fi dorit sa o vada implementata in telefon, dar decizia coreenilor a fost in final de a nu o oferi. Desi pana acum nu a fost oferita o explicatie oficiala, ei bine iata ca directorul diviziei de strategie comerciala din cadrul Samsung, Mark Notton, ii spune lumii intregi de ce Samsung Galaxy S9 a ramas fara ceea ce toata lumea isi doreste.

Samsung Galaxy S9 a fost zvonit anul trecut pentru lansare impreuna cu un cititor de amprente integrat in ecran, compania coreeana testand de mai bine de un an de zile noua tehnologie pentru smartphone-uri. Samsung a testat o implementare proprie a unui cititor de amprente in Samsung Galaxy S9 si nu una oferita public de catre alte companii, iar in final s-a luat decizia de a nu o oferi pentru ca nu este suficient de bine pregatita pentru lansare.

Samsung Galaxy S9 nu are un cititor de amprente in ecran deoarece inginerii celor de la Samsung au luat decizia ca functia nu este suficient de matura pentru a oferi o experienta de utilizare buna pentru clienti. Se pare ca Samsung a testat intens prototipuri ale Samsung Galaxy S9 care aveau cititor de amprenta integrat in ecran, iar in urma testelor singura decizie finala luata a fost dea muta cititorul de amprente in carcasa, sub camera.

Samsung Galaxy S9 – iata de ce nu are cititor de amprente in ecran

Samsung Galaxy S9 ramane inferior in fata altor smartphone-uri chinezesti care au cititoare de amprente integrate in ecran, iar compania coreeana le ironizeaza pentru asta. Cei de la Samsung spun ca aceste telefoane nu ofera o experienta de utilizare buna pentru clientii lor, iar Samsung Galaxy S9 este gandit pentru a oferi doar cea mai buna experienta posibila, iar ca o compensare a fost implementata functia Intelligent Scan.

“The integrated fingerprint reader underneath the display was awaited on the Galaxy S9 but didn’t arrive. Why? Mark explained to us that the brand, before implementing a new technology like this, prefers to test it thoroughly and be sure it is sufficiently mature. We have seen how some Chinese manufacturers are working on it but when it comes to Samsung, and in particular popular devices such as the S9, the number of units produced is high, so it needs to be perfect.”

Samsung Galaxy S9 nu a avut aceasta functie integrata si pentru ca Samsung a ramas cu unele temeri in legatura cu problemele pe care le-a avut seria Galaxy Note 7 dupa ce a fost lansata. Partea buna a unei probleme majore prin care a trecut Samsung in trecut este ca nu se mai grabeste sa ofere functii insuficient testate in noile telefoane, iar clientii care vor cumpara Samsung Galaxy S9 ar trebui sa se bucure de aceasta decizie a coreenilor.

Samsung Galaxy S9 nu va fi ultimul smartphone premium pe care compania coreeana il va lansa fara un cititor de amprente integrat in ecran, deoarece se pare ca nici Samsung Galaxy Note 9 nu urmeaza sa il aiba integrat. Samsung Galaxy S9 este disponibil in momentul de fata pentru precomanda de catre compania coreeana, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc in data de 16 martie pe pietele din intreaga lume.