OnePlus 6: EXCLUSIV, Pretul MARE Confirmat

OnePlus 6 are un pret foarte mare confirmat inaintea lansarii, noul smartphone Android fiind asteptat cu sufletul la gura de foarte multi fani, dar unii ar putea ramane dezamagiti.

OnePlus 6 Pretul MARE Confirmat

OnePlus 6 are astazi prezentat in exclusivitate pretul de vanzare pe care compania chinezeasca l-a stabilit pentru noul sau produs, el fiind mult mai mare decat se asteptau faorte multi dintre fanii seriei. In imaginea de mai jos puteti vedea care este pretul OnePlus 6, noul telefon mobil fiind prezentat, aparent, de la un retailer care ar putea vinde produsele la preturi mai mari decat cele pe care le percep producatorii telefoanelor.

OnePlus 6 are un pret de 750 de dolari prezentat in imaginea de mai jos pentru versiunea de top, insa si iPhone X are un pret de 1517 dolari prezentat pentru versiunea de top, cu mult mai mult decat ceea ce percepe Apple. In aceasta idee, cred ca in cazul OnePlus 6 am putea vorbi despre un pret cu macar 100 de dolari mai mic pentru versiunea de top, deci sunt de parere ca un maxim de 650 de dolari urmeaza sa fie pretul final perceput de catre compania OnePlus.

OnePlus 6 – pretul mare confirmat in premiera

OnePlus 6 pret confirmat

OnePlus 6 face parte dintr-o serie de telefoane care este recunoscuta pentru performantele foarte bune si preturile mici pe care producatorul le percepe, insa imaginea de mai sus ar putea speria multi fani. Nu cred ca OnePlus 6 in versiunea cu 256 GB spatiu de stocare va fi chiar atat de scump, deoarece la banii acestia se apropie foarte mult de iPhone 8, iar din acest punctu nu va exista pentru multi o dorinta atat de mare de a-l cumpara.

OnePlus 6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale momentului, iar asta pentru ca este un smartphone capabil sa intreaga Samsung Galaxy S9 si iPhone X in performante, in cele multitasking acest lucru fiind sigur. OnePlus 6 are deasemenea confirmat faptul ca va avea o camera duala formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli si unul de 16 megapixeli, ecranul de 6.2 inch fiind deasemenea confirmat impreuna cu 8 GB RAM pentru telefon.