Prima Pagina OnePlus OnePlus 6: EXCLUSIV, Pretul MARE Confirmat

OnePlus 6: EXCLUSIV, Pretul MARE Confirmat

OnePlus 6 are un pret foarte mare confirmat inaintea lansarii, noul smartphone Android fiind asteptat cu sufletul la gura de foarte multi fani, dar unii ar putea ramane dezamagiti.

OnePlus 6 Pretul MARE Confirmat

OnePlus 6 are astazi prezentat in exclusivitate pretul de vanzare pe care compania chinezeasca l-a stabilit pentru noul sau produs, el fiind mult mai mare decat se asteptau faorte multi dintre fanii seriei. In imaginea de mai jos puteti vedea care este pretul OnePlus 6, noul telefon mobil fiind prezentat, aparent, de la un retailer care ar putea vinde produsele la preturi mai mari decat cele pe care le percep producatorii telefoanelor.

OnePlus 6 are un pret de 750 de dolari prezentat in imaginea de mai jos pentru versiunea de top, insa si iPhone X are un pret de 1517 dolari prezentat pentru versiunea de top, cu mult mai mult decat ceea ce percepe Apple. In aceasta idee, cred ca in cazul OnePlus 6 am putea vorbi despre un pret cu macar 100 de dolari mai mic pentru versiunea de top, deci sunt de parere ca un maxim de 650 de dolari urmeaza sa fie pretul final perceput de catre compania OnePlus.

OnePlus 6 – pretul mare confirmat in premiera

OnePlus 6 pret confirmat

OnePlus 6 face parte dintr-o serie de telefoane care este recunoscuta pentru performantele foarte bune si preturile mici pe care producatorul le percepe, insa imaginea de mai sus ar putea speria multi fani. Nu cred ca OnePlus 6 in versiunea cu 256 GB spatiu de stocare va fi chiar atat de scump, deoarece la banii acestia se apropie foarte mult de iPhone 8, iar din acest punctu nu va exista pentru multi o dorinta atat de mare de a-l cumpara.

OnePlus 6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale momentului, iar asta pentru ca este un smartphone capabil sa intreaga Samsung Galaxy S9 si iPhone X in performante, in cele multitasking acest lucru fiind sigur. OnePlus 6 are deasemenea confirmat faptul ca va avea o camera duala formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli si unul de 16 megapixeli, ecranul de 6.2 inch fiind deasemenea confirmat impreuna cu 8 GB RAM pentru telefon.

 • This sucks!

  Oanplus șasă Cai frumoși este cel mai așteptat Oanplus în această primăvară. O trompetă din care se vor vinde maxim 2-3 milioane de exemplare

 • sudteamromania

  Restul lumii in trebuie sa știe ca orice încercare de peste 5-600€ la preț este sortita esecului, doar Apple poate face așa ceva…ca e pentru cocalari, oi, ori alte specii cum ne cataloghează unii, nici noua nu ne convine prețul peste 7-800 cum ar fi normal dar asta este ne-am atasat de Apple cu bune si cu rele. Apple cum ne-cum vinde

 • Aurelian

  Ți-am cerut într-un articol de ieri sa urci și tu o poza cu iPhone X. De ce te faci ca ploua? Sau aștepți sa vina pe la tine vre-un cunoscut cu iPhone X, sa faci poza cu el și sa spui ca este al tău?

 • Ismail30

  Și așa sa terminat povestea one plus 👎

 • Viorel Predatorul

  😂😂 Ești tare!

 • nachian30

  Este vizionar turcu

 • Aurelian

  Una este să-ți dai cu părerea despre ce ai văzut și auzit in stânga și-n dreapta, alta este sa lași impresia ca tu deții ultimul iPad, ultimul MacBook, ultimul iPhone…dar in realitatea sa fii doar un mincinos și un troll. Când te dai așa mega fan Apple și-i pupi in partea din spate, as vrea sa vii și cu niste argumente fondate și ceva probe, cum zicea pe aici răposatul SRB.