Nokia 9 Ataca Galaxy S9 si iPhone X cu Specificatii Impresionante

Nokia 9 are primele specificatii dezvaluite astazi, iar Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt lipsite de o functie importanta pe care acest smartphone o va avea.

Nokia 9 Galaxy S9 iPhone X Specificatii 1

Nokia 9 are astazi dezvaluite primele informatii privind specificatiile tehnice, Samsung Galaxy S9 si iPhone X putand avea probleme serioase daca noul telefon va fi atat de impresionant precum pare la o prima vedere. Nokia 9 urmeaza sa aiba o camera tripla facuta in colaborare cu cei de la Carl ZEISS, urmand Huawei P20 Pro in domeniul camerelor impresionante implementate in telefoane mobile premium, ceva foarte interesant.

Nokia 9 urmeaza sa aiba camera tripla formata din senzori de imagine de 41 megapixeli, 20 de megapixeli si 9.7 megapixeli, deci este foarte apropiata de cea pe care o ofera Huawei P20 Pro pentru utilizatori. Mai mult decat atat, Nokia 9 urmeaza sa ofere deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, la fel ca Samsung Galaxy S9, deci vorbim despre un telefon care va intrece cu siguranta iPhone X in ceea ce priveste specificatiile tehnice oferite.

Nokia 9 ataca Galaxy S9 si iPhone X cu specificatii impresionante

Nokia 9 Galaxy S9 iPhone X Specificatii 1

Nokia 9 va avea deasemenea flash Xenon integrat de catre cei de la HMD Global, producatorii de telefoane renuntand de ceva vreme la asemenea componente, insa se pare ca ele revin. Cu un asemenea flash pentru camera, Nokia 9 va putea ilumina mult mai bine subiectii, obiectele, sau locatiile in care telefonul va face poze, deci vorbim despre un nou smartphone care se vrea a fi un inlocuitor pentru aparatele foto DSLR serioase.

Nokia 9 va include deasemenea un ecran OLED cu diagonala de 6.01 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, un chip Qualcomm Snapdragon 845 fiind ales, impreuna cu o baterie de 3900 de mAh. Partea si mai interesanta este ca Nokia 9 urmeaza sa integreze un cititor de amprente sub ecran, iar asta ar putea fi cea mai mare surpriza dintre toate, pentru ca nici iPhone X si nici Samsung Galaxy S9 nu au asa ceva implementat, in ciuda eforturilor Apple si Samsung.

Nokia 9 ar putea fi lansat in luna mai pe piata, dar deocamdata detalii clare nu se cunosc.