OnePlus 6: OFICIAL, Functia SECRETA Confirmata

OnePlus 6 are in mod oficial confirmata o functie secreta cu care compania chinezeasca spera sa ii induplece pe clientii ce vor fi nemultumiti de pretul mare.

OnePlus 6 Functia SECRETA Confirmata

OnePlus 6 are pregatita lansarea de catre compania OnePlus cu noi dezvaluiri privind functiile pe care utilizatorii le vor avea disponibile dupa ce noul model de smartphone va fi lansat oficial pe piata, luna aceasta. Astazi vorbim despre o noua functie pe care OnePlus 6 o va oferi pentru utilizatori, dar care Samsung Galaxy S9 o are deja disponibila, ea fiind anuntata in mod oficial noaptea trecuta prin unul dintre conturile de socializare ale companiei OnePlus.

OnePlus 6 urmeaza sa aiba un nou senzor special pentru masurarea batailor inimii, asa cum exista deja in Samsung Galaxy S9, dar si in alte modele de telefoane din seria Galaxy, inca de acum cativa ani. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, cei de la OnePlus prezinta noua functie cu o electrocardiograma, insa e foarte putin probabil ca OnePlus 6 sa poata fi capabil sa faca asa ceva, ceid oar sa masoare ritmul cardiac.

OnePlus 6: OFICIAL, Functia SECRETA Confirmata

OnePlus 6 Functia SECRETA Confirmata 1

OnePlus 6 nu va avea aceasta functie oferita ca o premiera pentru utilizatori, insa vorbim despre ceva ce ar mai putea indulci gustul amar pe care-l vor resimti clientii cand vor trebui sa scoata din buzunare mai multi bani decat pentru modelele din 2017. OnePlus 6 este anuntat ca fiind mult mai scump decat modelele pe care compania OnePlus le-a lansat in cursul anului trecut pe piata, diferenta de pret urmand a fi de pana la 50 – 100 de dolari.

OnePlus 6 va avea specificatii de top, mai exact un ecran cu diagonala de 6.1 inch si decupaj in partea superioara, un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu un procesor performant, si pana la 8 GB RAM. OnePlus 6 urmeaza deasemenea sa fie disponibil in versiuni cu pana la 256 GB spatiu de stocare, cea minima urmand a avea 64 GB spatiu de stocare, asa ca va fi interesant de vazut ce versiuni vor fi puse in vanzare luna aceasta.

1 COMENTARIU