Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Lansarea GRABITA in vara

Samsung Galaxy Note 9 are lansarea grabita in vara de catre compania Samsung, partenerii sai confirmand planurile coreenilor pentru noul telefon mobil.

Samsung Galaxy Note 9 Lansarea GRABITA vara

Samsung Galaxy Note 9 este programat pentru o lansare mai rapida anul acesta in comparatie cu anul trecut, compania Samsung incercand sa compenseze succesul redus al Samsung Galaxy S9 cu vanzari mai bune pentru acest nou mode. Diverse zvonuri aparute in saptamanile trecute sugerau faptul ca Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat mai devreme decat credea foarte multa lume, iar acum avem si confirmarea de la partenerii celor de la Samsung, multiple surse confirmand faptul ca telefonul ajunge mai repede pe piata.

Samsung Galaxy Note 9 are deja in productie ecranul cu diagonala de 6.38 inch pe care cei de la Samsung vor sa-l foloseasca in aceasta vara, procedura incepand cu 2 luni mai devreme decat s-a intamplat in fiecare an. Graba celor de la Samsung da de inteles ca si Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa ajunga pe piata cu cel putin o luna mai devreme, adica s-ar putea sa il vedem prezentat cel mai tarziu undeva prin iulie, in loc de august, cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Lansarea GRABITA in vara

Samsung Galaxy Note 9 nu este anuntat ca fiind pregatit pentru lansare cu schimbari majore in comparatie cu modelul anterior, nici macar in ceea ce priveste integrarea unui cititor de amprente in ecran, asa cum se anunta. In schimb, Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba o camera principala imbunatatita, dar si o posibila schimbare majora pentru interfata si modul in care este controlata ea de catre utilizatori, probabil folosind gesturi.

Samsung Galaxy Note 9 este pregatit pentru lansare mult mai devreme decat credea oricine, iar asta ar putea avea un impact si asupra pretului, care ar putea fi foarte apropiat de cel al modelului anterior, pentru a motiva oamenii sa-l cumpere. Totusi, daca Samsung Galaxy Note 9 nu va avea suficient de multe schimbari notabile, nu prea va conta cat de putin va costa, pentru ca putini vor dori sa faca un upgrade de la Samsung Galaxy Note 8.