AirPods vor putea INCARCA Telefoanele iPhone

AirPods urmeaza sa permita incarcarea wireless pentru iPhone, compania Apple pregatind un update major in anul 2018 pentru perechea de casti Bluetooth.

AirPods INCARCA Telefoanele iPhone

AirPods urmeaza sa le permita utilizatorilor iPhone sa-si incarce telefoanele prin inductie, conform unor informatii venite de la o publicatie asiatica, care probabil le-a luat de la partenerii Apple. Apple ar vrea sa integreze un sistem de incarcare wireless in AirPods in cursul acestui an, castile celor de din Cupertino urmand a fi actualizate in toamna, impreuna cu noi modele ale iPhone.

Apple va lansa noua pereche de casti AirPods in cursul acestui an impreuna cu AirPower, standul de incarcare wireless pe care cei din Cupertino l-au anuntat aproape acum 1 an. Integrarea posibilitatii de a incarca iPhone folosind carcasa AirPods este ceva extrem de util, insa bateria acesteia ar trebui sa aiba o capacitate mult mai mare decat cea de acum.

AirPods vor putea INCARCA Telefoanele iPhone

Ideea de a permite incarcarea iPhone folosind carcasa AirPods nu este o idee chiar atat de nebuna pentru cei de la Apple, insa ar fi destul de neobisnuit sa lanseze un asemenea produs. Apple are o carcasa speciala cu baterie externa care permite incarcarea iPhone oricand utilizatorii au nevoie, asa ca integrarea de incarcare wireless in AirPods ar fi ceva neasteptat.

“Users of iPhones will soon be able to wirelessly charge their handsets using the charging case for Apple’s popular AirPods wireless earphones. The product could be available as soon as the end of this year. However, the schedule is still subject to change.”

AirPods pot fi acum incarcate de cel putin doua ori cu bateria inclusa in carcasa acestora, insa cu o capacitate de 400 mAh, ea are o baterie cam la fel de mare precum cea din Apple Watch-uri. In acasta idee, va fi foarte interesant de vazut ce ar putea face Apple pentru a permite incarcare wireless a iPhone prin AirPods, insa carcasa ar trebui sa se schimbe mult.