Samsung GALAXY Note 9: PRIMA Imagine cu o UNITATE REALA

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi intr-o prima imagine, o unitate reala fiind pozata pentru prima oara inaintea prezentarii oficiale din august.

Samsung GALAXY Note 9 Imagine UNITATE REALA 351135

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi intr-un prima imagine, o unitate reala a noului smartphone al celor de la Samsung fiind prezentat in timp ce este folosit de catre nimeni altul decat presedintele diviziei mobile. DJ Koh a sustinut astazi o conferinta de presa in care a dezvaluit multe dintre noutatile Samsung GALAXY Note 9 si Samsung GALAXY S10, iar la final a fost pozat in timp ce foloseste primul smartphone inainte ca el sa fie lansat pe piata.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba camera pozitionata vertical in carcasa cu un cititor de amprente pozitionat chiar in mijlocul sau, iar telefonul folosit de catre presedintele diviziei mobile a Samsung arata exact asa cum ne-a fost descris. De ce a ales DJ Koh sa prezinte Samsung GALAXY Note 9 inainte de lansarea oficiala nu stie nimeni, insa el nu a dezvaluit informatii clare privind functiile pe care le va avea telefonul, sau alte date de acest gen.

Samsung GALAXY Note 9: PRIMA Imagine cu o UNITATE REALA

Samsung GALAXY Note 9 Imagine UNITATE REALA 351135 1

Samsung GALAXY Note 9 are restul design-ului ascuns de catre o carcasa de protectie pe care presedintele diviziei mobile a Samsung o folosea pentru a ascunde adevarata “identittate” a telefonului de lumea intreaga. Desigur ca intreaga dezvaluire este atipica pentru un producator care nu vrea sa-si distruga vanzarile actuale de telefoane, insa apropierea de lansarea Samsung GALAXY Note 9 tine oricum departe multi dintre fanii care il asteapta.

Samsung GALAXY Note 9, dupa cum prea bine stiti deja, a fost deja anuntat in mod oficial de catre compania Samsung ca fiind pregatit pentru o dezvaluire in cadrul unei prezentari care va avea loc in data de 9 august. Lansarea Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba loc in data de 24 august, iar pretul de vanzare pentru Europa urmeaza sa fie de macar 1000 de euro, insa ramane de vazut daca nu cumva Samsung va dori sa perceapa un pret mai mare pentru telefon.

7 COMENTARII