Fortnite: PROBLEMA PENIBILA CONFIRMATA in Sezonul 6

Fortnite are o problema penibila confirmata in sezonul 6 de catre cei de la Epic Games, compania cerandu-si scuze pentru existenta ei, si promitand ca o va rezolva.

fornite problema sezon 6

Fortnite are incepand de zilele trecute sezonul 6 disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar conform jucatorilor, o problema destul de ciudata, si aparent penibila, a fost rezolvata de catre cei de la Epic Games. Mai exact, jucatorii Fortnite au descoperit destul de rapid ca modul in care se misca sanii personajelor din joc nu e tocmai real, iar cei de la Epic Games au facut o sedinta, au analizat situatia, si au ajuns la concluzia ca au comis o greseala.

Fortnite va avea rezolvata intr-o actualizare pentru sezonul 6 aceasta greseala grava a celor de la Epic Games, compania cerandu-si deasemenea scuze in fata utilizatorilor pentru ca a lansat o versiune a jocului cu o greseala atat de grava. Multi se intreaba cum naiba a reusit Epic Games sa lanseze sezonul 6 cu o asemenea problema pentru jocul Fortnite, insa eu ma intreb cum naiba de n-au unii niste preocupari mai reale, sau niste sani reali.

Fortnite: PROBLEMA PENIBILA CONFIRMATA in Sezonul 6

Fortnite are totusi si alte lucruri mai serioase in sezonul 6, iar mai sus puteti vedea clipul video de prezentare pentru Battle Pass, impreuna cu toate noutatile care sunt oferite de catre cei de la Epic Games pentru jucatori. Printre noutatile importante aduse de catre acest Battle Pass pentru Fortnite se numara doua personaje noi, animale de companie pe care le puteti controla, noi elemente cosmetice pentru personajele voastre, si o gama variata de alte surprize interesante.

Fortnite are parte de noi zone pe care le puteti explora in sezonul 6, impreuna cu un cub, care se pare ca a fost gandit inclusiv pentru a schimba aspectul unora dintre zonele pe care jocul le avea disponibile. In final, acum puteti ataca si explora un nou castel integrat special in Fortnite, cel mai probabil, pentru Halloween, deoarece in interiorul sau exista foarte multe surprize inspaimantatoare, iar Epic Games are cel mai probabil pregatite si altele.