Fortnite: Noutatile SPECIALE pentru Halloween

Fortnite are parte de primele noutati pentru Halloween, compania Epic Games implementand deja o serie de schimbari menite sa te aduca in spiritul sarbatorii.

Fortnite noutati halloween

Fortnite a avut recent lansat sezonul 6 de catre compania Epic Games, iar jucatorii din lumea intreaga s-au grabit sa incerce toate noutatile pe care americanii le-au pregatit pentru ei in aceasta versiune. Desi sezonul 6 al Fortnite abia a fost lansat, iata ca Epic Games se pregateste deja pentru halloween cu o serie foarte mare de noutati pe care jucatorii incep deja sa le descopere in cadrul jocului, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

Fortnite are parte de decoratiuni noi si animale inspaimantatoare care au fost special implementate de catre cei de la Epic Games inaintea sarbatorii care este extrem de importanta pentru americani. Toate acest schimbari ale Fortnite pentru Halloween au inceput sa fie vizibile in diverse colturi ale enormei harti pe care jucatorii o pot explora, iar desigur ca toate schimbarile au fost documentate pentru ca lumea sa stie ce fel de noutati urmeaza sa fie oferite.

Fortnite noutati halloween 1

Fortnite: Noutatile SPECIALE pentru Halloween

Fortnite noutati halloween 3

Fortnite are fantome vizibile pe morile de vant din Fatal Fields, dar si in Tilted Towers, doar ca in aceasta a doua locatie ele sunt spanzurate de stalpii de iluminat care va ajuta sa va miscati prin zona. In Pleasant Park exista panje de paianjen pe casele existente in zona, iar daca aveti noroc, atunci in Fortnite veti intalni inclusiv un paianjen de dimensiuni gigant cu care va veti putea lupta pentru a intra in casa “protejata” de o sumedenie de dovleci decorati pentru Halloween.

Fortnite noutati halloween 2

Fortnite are inclusiv in The Silo decoratii speciale pentru Halloween, insa nici Retail Row nu scapa de acest “vibe” al sarbatorii ce urmeaza sa inceapa, iar in final exista cate ceva special si in Insula Plutitoare. Toate aceste schimbari din Fortnite facute special pentru Halloween sunt doar inceputul, deoarece americanii iubesc aceasta sarbatoare, asa ca pentru ei Epic Games va implementa si mai multe noutati inspaimantatoare in jocul sau popular.