Samsung GALAXY S10: NOILE Culori CONFIRMATE

Samsung GALAXY S10 are astazi noile culori confirmate de catre surse apropiate companiei Samsung, iata ce ne este pregatit de catre coreeni pentru lansare.

Samsung GALAXY S10 noi culori

Samsung GALAXY S10 are astazi confirmate noile culori pe care cei de la Samsung le-ar fi stabilit deja pentru utilizare in momentul in care noua serie de telefoane v afi lansata pentru clientii din lumea intreaga, adica in 2019. Informatia vine cu titlul de zvon deocamdata, insa ar trebui sa fie destul de veridica, iar asta pentru ca sursa a mai oferit informatii credibile pana acum, deci la asta va puteti astepta de la culorile finale pentru Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie pus in vanzare de catre coreeni in versiuni de culoare neagra, alba, verde, argintie/gri si roz, adica nimic neobisnuit pentru ceea ce am mai vazut de la Samsung. Informatia privind culorile care urmeaza sa fie folosite pentru seria Samsung GALAXY S10 sunt confirmate de catre doua surse, deci e foarte posibil ca Samsung sa-si fi anuntat unii dintre parteneri cu privire la design-ul pe care i-a anuntat in legatura cu design-ul aproape final.

Samsung GALAXY S10: NOILE Culori CONFIRMATE

Samsung GALAXY S10 in versiune verde ar fi o surpriza foarte interesanta de la cei de la Samsung, compania coreeana aducand pentru clienti ceva diferit in comparatie cu ce ofera Apple, de exemplu, dar si alti producatori. Restul culorilor anuntate pana acum sunt cele pe care le vedem in mod normal de la producatorii de telefoane, asa ca e posibil ca versiunea finala a Samsung GALAXY S10 sa fie oferita inclusiv in alte culori care pana acum nu au fost dezvaluite de catre cineva.

Samsung GALAXY S10 este zvonit in momentul de fata pentru lansare undeva in cursul primei parti a anului viitor, cel mai probabil in cadrul Mobile World Congress 2019, care va avea loc in februarie in Barcelona. Samsung GALAXY S10 va fi pus in vanzare undeva prin martie, asa cum s-a intamplat si anul acesta cu seria Samsung GALAXY S9, insa momentan nu este cunoscut pretul ce urmeaza sa fie practicat, desi e de asteptat ca acesta sa fie mare.