FORTNITE: Cum Finalizezi Shooting Galleries si Radar Signs

Fortnite are doua noi provocari saptamana aceasta, Shooting Galleries si Radar Signs, iar acum afli si cum le poti rezolva mult mai rapid decat crezi.

FORTNITE Shooting Galleries Radar Signs

Fortnite are pentru saptamana a 5-a a sezonului 6 doua noi provocari foarte interesante, si aparent destul de greu de rezolvat de catre unii dintre jucatori, insa exista si un truc prin care le puteti face foarte rapid. Mai exact, daca nu reusiti sa finalizati provocarile Shooting Galleries si Radar Signs care au fost lansate in Fortnite, ei bine poate ca recomandarea de mai jos va va ajuta sa treceti peste ele si sa va pregatiti asa cum trebuie de Halloween.

Fortnite poate avea provocarile Shooting Galleries si Radar Signs foarte usor rezolvate de catre oricine direct din modul Playground LTM, iar asta desi in mod normal provocarile n-ar putea fi rezolvate in acest mod de joc. Ei bine, se pare ca Fortnite permite totusi finalizarea provocarilor Shooting Galleries si Radar Signs din acest mod de joc, iar intr-un singur meci puteti sa treceti peste ambele foarte rapid, iar mai apoi va puteti ocupa de orice altceva doriti voi.

FORTNITE: Cum Finalizezi Shooting Galleries si Radar Signs

Fortnite are provocarile Shooting Galleries si Radar Signs disponibile pentru finalizare in diverse locatii de pe harta jocului, iar trecand prin doar 5 dintre ele puteti finaliza foarte rapid totul intr-un singur joc, asa cum v-am spus mai sus. Important de retinut la aceasta recomandare este faptul ca daca nu terminati meciul, atunci tot progresul facut in Fortnite in respectivul meci va fi pierdut, asa ca fiti foarte atenti si finalizati-l, altfel va trebui sa o luati de la capat.

“The trick to solving both these challenges isn’t to play Disco Domination, the only group mode now that 50v50 is gone. No, the trick to solving both these challenges is to go into the Playground LTM.  I was able to complete both challenges in a single match. Remember to finish the match or build out into the storm where it will kill you permanently (you normally respawn in Playground.).

Fortnite are aceste provocari foarte greu de rezolvat, in principal cea in care trebuie sa trageti cu arma, foarte multa lume plangandu-se de dificultatea ridicata, insa asta face jocul atat de interesant pentru atat de multe persoane. Separat de toate acestea, Fortnite are implementate si o serie de schimbari importante pentru jucatorii care abia asteapta sa inceapa Halloween-ul, asa ca in saptamana viitoare veti vedea si mai multe schimbari interesante.