Samsung GALAXY S10. SECRETUL ASCUNS in One UI

Samsung GALAXY S10. Compania Samsung a dezvaluit un secret al noului sau model de telefon prin intermediul noului One UI pregatit pentru sistemul Android 9.

Samsung GALAXY S10 one ui

Samsung GALAXY S10. Viitorul model de smartphone are parte de o dezvaluire in noul One UI prezentat de catre compania coreeana in cursul zilei de ieri in San Francisco, iar asta in conditiile in care telefonul e inca in proces de dezvoltare. Cei de la Samsung au anuntat One UI ca un inlocuitor pentru actuala interfata Samsung Experience, iar Samsung GALAXY S10 urmeaza sa vina cu acest software preinstalat, asa ca informatiile azi reprezinta o privire in viitor.

Samsung GALAXY S10. One UI a fost gandit de catre cei de la Samsung astfel incat interfata sistemului de operare are aceeasi culoare precum carcasa telefonului pe care este folosita. Astfel, puteti vedea in imaginea de mai jos ca pentru fiecare culoare a telefoanelor exista un corespondent in interfata, iar un cunoscut leaker spune ca acestea urmeaza sa fie culorile ce vor fi folosite pentru a vopsi carcasa Samsung GALAXY S10 inaintea lansarii oficiale.

Samsung GALAXY S10. SECRETUL ASCUNS in One UI

Samsung GALAXY S10. Conform acestui leaker, noul model de telefon urmeaza  fie vandut in culorile argintiu, verde, negru, albastru si rosu, unele dintre ele potrivindu-se cu cele prezentate in cateva zvonuri. Desigur ca aceste culori ar putea fi folosite nu doar pentru Samsung GALAXY S10, ci si pentru Samsung GALAXY X, ci si pentru alte modele de telefoane pe care coreenii le vor lansa, insa pare destul de clar ca vedem un mic preview pentru ceea ce va urma.

Samsung GALAXY S10. Cateva luni bune ne despart de prezentarea oficiala a telefonului, si e foarte posibil ca separat de aceste carcase sa apara inclusiv altele, poate chiar mai interesante decat cele vizibile. Totusi, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa copieze ideea celor de la Apple pentru iPhone XR si carcasele colorate, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce urmeaza sa prezinte Samsung si cat de diferite vor fi culorile fata de cele ale iPhone.