Google Chrome. Functia Noua ASTEPTATA de TOT Internetul

Google Chrome, O noua si foarte importanta functie pentru browser a fost descoperita, Google dorind sa rezolve o problema cu care se confrunta tot internetul.

google chrome back

Google Chrome. O noua functie asteptata de catre foarte multi utilizatori de pe internet a fost confirmata pentru implementare in perioada imediat urmatoare, si vorbim despre o schimbare uriasa pregatita pentru toata lumea. Mai exact, Google Chrome incepe razboiul cu website-urile care te impiedica sa reviin la o pagina anterioara folosind butonul back, asta dupa ce a declarat razboi si website-urilor care afiseaza reclame inselatoare pentru utilizatori.

Google Chrome. Daca ati intrat pe anumite website-uri care va impiedicau sa le mai parasiti, sau sa reveniti la o pagina anterioara, ei bine compania Google vrea sa rezolve complet aceasta problema in viitorul apropiat. Google a gasit si o denumire pentru aceasta problema, “manipularea istoricului de navigare”, iar pentru Google Chrome a gasit si o solutie de a impiedica website-urile sa ne blocheze posibilitatea de a mai folosi butonul back oricand dorim.

Google Chrome. Functia Noua ASTEPTATA de TOT Internetul

Google Chrome. Problema aceasta a fost analizata timp de 2 ani de catre cei care dezvolta browserul, iar decizia de a interveni si de a o rezolva a venit dupa ce website-urile au inceput sa bage fortat reclame atunci cand utilizatorii apasau butonul back. Google Chrome va trimite intai la Google informatii despre website-urile care fac asemenea practici, iar initial se va face o verificare pentru a se vedea cum pot fi blocate mai usor website-urile, fara a le afecta pe cele care nu au probleme.

Mark entries to be skipped on back for history manipulation intervention. Entries that are added to the back/forward list without the user’s intention are marked to be skipped on subsequent back button invocations. This CL only adds the bit and subsequent CLs will add metrics and the intervention logic based on this bit.

Google Chrome. Cei care folosesc acum browserul in versiune beta au posibilitatea de a activa functionalitatea prin flag-ul #enable-skip-redirecting-entries-on-back-forward-ui, iar restul o vor avea activata automat dupa ce se va decide ca e 100% pregatita de lansare. Nu se stie deocamdata sigur cand urmeaza sa activeze Google aceasta noua functie pentru Google Chrome in mod oficial, insa e foarte bine ca va fi testata in detaliu inainte de a fi oferita.

1 COMENTARIU