iPhone 7 Plus UMILESTE Note 8, OnePlus 5, S8 si Essential in performante

iPhone 7 Plus umileste Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Samsung Galaxy S8 si Essential Phone intr-un nou test complex al performantelor telefoanelor.

iPhone 7 Plus umileste Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Samsung Galaxy S8 si Essential Phone in performante intr-un nou test complex pe care il puteti vedea mai jos. Cand spun ca umileste, nu ma refer la faptul ca termina cu doar cateva secunde in fata altor terminale, deoarece iPhone 7 Plus termina cu aproape 1 minut mai repede decat Samsung Galaxy Note 8 toate testele si cu peste 2 minute mai repede decat Galaxy S8.

iPhone 7 Plus termina testele cu 2 minute mai repede decat OnePlus 5, dar si cu peste 6 minute mai repede decat Essential Phone, acesta fiind si cel mai incet telefon din intregul test. iPhone 7 Plus are cele mai bune performante dintre toate telefoanele testate, iar asta nu surprinde, pentru ca teste similare facute in trecut confirmand faptul ca va fi mai rapid decat Samsung Galaxy Note 8, dar si restul telefoanelor Android.

iPhone 7 Plus totusi domina in continuare gloata Android cand vine vorba despre puterea de procesare, iar asta conteaza extrem de mult in tot ceea ce faceti. De la editare foto si pana la editare video, sau rulare de jocuri, iPhone 7 Plus are putere de procesare mai mare decat toata gloata Android, in frunte cu Samsung Galaxy Note 8, iar asta in ciuda faptului ca in aplicatiile de benchmarking ele au scoruri usor mai bune.

iPhone 7 Plus UMILESTE Note 8, OnePlus 5, S8 si Essential in performante

iPhone 7 Plus umileste Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Samsung Galaxy S8 si Essential Phone chiar daca este cu aproape 1 an de zile mai vechi decat multe dintre ele. Separat de testele in utilizarea zilnica, iPhone 7 Plus a pornit si mai rapid decat toate telefoanele testate, deci vorbim despre optimizare extrem de buna facuta de catre compania Apple pentru telefonul sau, spre deosebire de ceea ce vedem la Galaxy Note 8, sau Essential Phone.

iPhone 7 Plus ramane regele telefoanelor mobile in ceea ce priveste performantele, in ciuda aplicatiilor de benchmarking unde producatorii Android triseaza, pentru ca nu au de ales. iPhone 7 Plus va fi inferior iPhone 8 in performante, deci Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Samsung Galaxy S8 si Essential Phone vor fi puse “cu botul pe labe” de noul telefon Apple chiar din momentul lansarii, fara probleme.

iPhone 7 Plus este al doilea cel mai cumparat smartphone la nivel global, iPhone 7 generand vanzari mai bune decat el, insa cu 1 GB RAM in minus, acel model are performante mai slabe, apropiate celor ale Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Samsung Galaxy S8 si Essential Phone.