Nokia 9. Functie MAJORA CONFIRMATA, si O veste PROASTA

Nokia 9. O functie foarte importanta este confirmata astazi in primele clipuri video, insa din pacate ea vine si cu o mare dezamagire pentru toti fanii.

Nokia 9 pureview

Nokia 9. Lansarea noului model de smartphone al finlandezilor de la HMD Global se apropie, nu chiar atat de repede ca pana acum, iar astazi avem confirmata fara dubiu una dintre functiile foarte asteptate. mai exact, in clipurile video de mai jos puteti vedea animatiile pentru deblocarea telefoanelor folosind cititorul de amprente integrat in ecran, una dintre cele mai importante noutati pe care le va aduce acest model de smartphone pentru clienti.

Nokia 9. Desi telefonul va avea o camera cu 5 senzori de imagine, cititorul de amprente integrat in ecran va fi un alt punct forte al sau, si va convinge unii utilizatori sa il cumpere in detrimentul altor telefoane mobile. Zvonuri aparute in ultimele saptamani cu privire la aceasta functie a Nokia 9 sunt confirmate fara dubiu astazi, asa ca nu mai pot exista neclaritati cu privire la ceva ce foarte multa lume asteapta, mai toate telefoanele importante avand asemenea cititoare de amprente.

Nokia 9 are cititor de amprente sub ecran, dar va fi lansat cu intarziere

Nokia 9. Din pacate, acum vine si vestea proasta, deoarece noul model de smartphone nu va fi lansat in luna ianuarie, cel mai probabil, cateva zvonuri spunand ca HMD Global inca nu e multumita de calitatea camerei noului smartphone. In schimb, lansarea Nokia 9 ar fi amanata iar, Mobile World Congress 2019 fiind acum locatia aleasa de catre finlandezi pentru a prezenta pentru lumea intreaga noile modele de telefoane impreuna cu toate noutatile lor majore.

Nokia 9. Nu stiu daca mai exista persoane care sa fie uimite de ceea ce aud acum, mai ales ca de-a lungul timpului am vazut in diverse randuri telefoane care au trecut prin amanari peste amanari inainte de a fi lansate. In cazul Nokia 9 e o situatie mai speciala pentru ca telefonul vine cu o camera in premiera pentru industria smartphone, insa se pare ca mai e nevoie de ceva timp pentru ca ea sa poata fi oferita pentru fanii care il asteapta.

2 COMENTARII

  1. Va fii primul telefon Nokia, din gama premium, acum sa vedem dacă se va ridica la nivelul așteptărilor!sper sa fie un succes, sa între serios în competiție cu principalii producători de pe piața!

  2. Amprenta e istorie de când a apărut FaceID ,nu e bun dacă ai mâini murdare umede sau mănuși numai deblochezi decât cu cod …așa ca FaceID e viitorul