Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functie GROZAVA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10. O functie grozava si foarte asteptata de catre toti utilizatorii este confirmata oficial chiar de catre compania Samsung astazi.

Samsung GALAXY S10 cititor ultrasonic

Samsung GALAXY S10. Astazi a fost confirmata in mod oficial o noua functie grozava care este asteptata de catre foarte multe persoane, si care va schimba experienta de utilizare pentru telefonul coreenilor. Vorbesc desigur despre cititorul de amprente care va fi integrat sub ecranul Samsung GALAXY S10, acesta fiind confirmat in mod oficial astazi multumita aplicatiei Samsung Pay, al carui cod sursa contine referinte pentru aceasta componenta noua.

Samsung GALAXY S10. Interfata aplicatiei Samsung Pay este gandita pentru a fi afisata diferit in functiede metoda de autentificare aleasa de catre utilizator, adica daca se face o scanare a irisului, sau daca se face o scanare a amprentei prin ecran. Daca se alege metoda scanarii amprentei, atunci interfata este afisata diferit pe ecranul Samsung GALAXY S10 pentru a face loc plasarii degetului in zona in care este amplasat cititorul de amprente al dispozitivului.

Samsung GALAXY S10 are confirmat de catre Samsung noul cititor de amprente din ecran

Samsung GALAXY S10 cititor amprente ultrasonic

Samsung GALAXY S10. Intrarile de cod fac referire directa la o componenta numita Beyond in-display FP scanner, iar din numeroasele zvonuri de pana acum stim ca Beyond e numele de cod al noii serii de telefoane. Practic, Samsung GALAXY S10 are confirmata fara dubiu implementarea acestei componente chiar de catre compania Samsung, iar asta pentru ca aplicatia sa pentru plati este gandita pentru a functiona cu orice fel de dispozitive compatibile lansate de ea.

Samsung GALAXY S10. Din zvonurile de pana acum am aflat ca un cititor de amprente ultrasonic va fi integrat sub ecranul telefoanelor, insa e foarte posibil ca el sa nu functioneze si cu foliile de protectie. Daca acest lucru este adevarat, atunci multi dintre clientii Samsung GALAXY S10 vor avea probleme serioase cu telefoanele lor, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final, si daca informatiile pe care le-am auzit pana acum se vor adeveri.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea oficiala a telefonului a fost anuntata pentru data de 20 februarie, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, desi o data clara nu este deocamdata cunoscuta.