Samsung GALAXY S10. OFICIAL, PRIMA Imagine de Presa

Samsung GALAXY S10. Prima imagine de presa cu noul model de smartphone a fost publicata in aceasta seara pentru a ne arata ce schimbare este pregatita.

Samsung GALAXY S10 presa

Samsung GALAXY S10. Astazi totul a devenit oficial, deoarece prima imagine de presa cu noul model de smartphone a fost publicata, iar asa avem confirmarea cat se poate de clara a noutatilor pregatite pentru noi. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre un website care a reusit sa o obtina de la un partener al coreenilor, iar versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 este vizibila acolo, dar toti stiam deja cum urma sa arate noul model de smartphone.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea deja, camera tripla este sigura pentru telefon, iar design-ul este cel de apreciat, pe care l-am tot vazut in diverse poze aparute pana in prezent pe internet. Versiunea Plus a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch, dar si o camera frontala duala, iar asta pentru ca ar trebui sa ofere inclusiv o clona a Face ID, pentru recunoastere faciala mai avansata, iris scannerul disparand.

Samsung GALAXY S10 apare in versiunea Plus in prima imagine de presa

Samsung GALAXY S10 imagine presa

Samsung GALAXY S10. Necunoscute nu prea mai exista in momentul de fata pentru telefoanele celor din Coreea de Sud, iar asta pentru ca noutatile au fost dezvaluite cam toate pana in prezent. Interesant este ca seria Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie vanduta inclusiv in ceea ce par a fi culori gradient pentru carcasa, asa ca s-ar putea sa vedem ca ele vor avea succes mult mai mare decat isi imagineaza foarte multi dintre cei care inca le mai critica.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca prezentarea va avea loc pe data de 20 februarie, era destul de normal sa vedem azi inclusiv o imagine de presa cu ceea ce vor lansa coreenii pe 8 martie. Telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie vandute si la preturi foarte apropiate de cele care sunt percepute in momentul de fata pentru actualele modele, asa ca nu mai ramane decat ca totul sa fie dezvaluit oficial.