Android 9. Veste PROASTA pentru Telefoanele Samsung

Android 9. O veste foarte proasta vine pentru utilizatorii de telefoane mobile ale companiei Samsung, iata ce schimbare neasteptata a fost descoperita.

Android 9 restrictii samsung

Android 9. Recent lansata versiune a sistemului de operare vine cu o veste proasta pentru utilizatorii de telefoane ale companiei Samsung, iar asta fara ca vreo avertizare sa fie facuta pana in prezent. Mai exact, conform celor care au testat Android 9 pe telefoanele Samsung GALAXY S8, sau Samsung GALAXY NOTE 8, noi restrictii impiedica folosirea Substratum sau Swift Installer pentru a instala overlay-uri personalizate pe telefoanele utiizatorilor din lumea intreaga.

Android 9. Se pare ca aceasta restrictie vine impreuna cu implementarea One UI de catre compania Samsung, astfel ca e posibil sa se fi luat decizia de a nu el mai permite oamenilor sa faca orice fel de modificari doresc. Deocamdata doar telefoanele Samsung GALAXY S8 si Samsung GALAXY NOTE 8 sunt afectate de catre aceasta decizie a celor de la Samsung pentru Android 9, iar asta in timp ce modelele S9 si Note 9 nu au probleme de acest gen descoperite.

Android 9 aduce noi restrictii pentru telefoanele Samsung

Android 9. Cei care au root facut pe telefoane nu trebuie sa se teama, deoarece se pare ca restrictiile nu impiedica folosirea de teme, asa cum se intampla cu cei care nu au facut root pentru telefoanele lor. Pentru Android 9 compania Samsung anuntase ca nu va permite folosirea de teme de catre utilizatori, si iata ca restrictiile sunt destul de multe pentru utilizatorii de telefoane, asa ca vor fi cu siguranta si foarte multe plangeri cand versiunea finala va fi lansata.

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+, and Galaxy Note 9 does not have this restriction in place. For some reason, however, the beta One UI builds for the Snapdragon and Exynos Samsung Galaxy S8 and Galaxy Note 8 have this restriction in place, blocking users from installing custom overlays from apps like Substratum or Swift Installer.

Android 9. Desi pentru telefoanele Samsung sunt implementate foarte multe modificari in cea mai recenta versiune a sistemului de operare, inclusiv pentru One UI, iata ca exista totusi si cateva schimbari care nu sunt prea bune. Din pacate, pe masura ce Android 9 este testat de catre toata lumea, devine tot mai clar faptul ca vor exista si schimbari care nu vor fi pe placul oamenilor, asa ca trebuie sa fim pregatiti in totalitate pentru ceea ce va urma.