Digi Mobil. Vestea IMPORTANTA pentru Clienti

Digi Mobil. O veste importanta pentru clientii din toata europa a fost facuta de catre RCS & RDS, iata si ce se va intampla peste doar doua saptamani.

Digi Mobil servicii

Digi Mobil. Anul 2018 a fost unul foarte bun pentru operatorul de telefonie mobila din Romania, recent grupul Digi, care detine RCS & RDS, anuntand rezultatele financiare impresionante inregistrate in cursul anului trecut. Dupa cum probabil ati vazut deja, Digi Mobil a ajuns la 6.9 unitati generatoare de venituri, denumirea celor de la RCS & RDS pentru clienti, care nu sunt unici, ci reprezinta o combinatie de oameni cu unul, sau mai multe servicii.

Digi Mobil. Practic, operatorul telecom a anuntat 6.9 milioane unitati generatoare de venituri pe partea de telecomunicatii mobile si fixe, insa in realitate cifra este mai mica, pentru ca desi se face raportare separata pe telefonie mobila si fixa, unii clienti au ambele servicii. In aceasta idee, Digi Mobil ar putea avea chiar si sub 6 milioane de clienti unici ai serviciilor de telefonie mobila, sau fixa, insa pentru ca aceste date nu sunt raportate, e greu de calculat care e realitatea.

Digi Mobil are o crestere mare a bazei de clienti, ajustarile de preturi ale RCS & RDS

Digi Mobil. De la recordul pentru cresterea numarului de clienti trecem acum la anuntul facut la inceputul acestui an privind cresterile de preturi pentru serviciile oferite de catre intregul grup RCS & RDS. Anuntul de atunci a spus ca aceste cresteri de preturi se aplica pentru toti clientii noi din ianuarie, iar pentru cei vechi din 1 martie, grupul facand o noua lista de preturi atat pentru serviciile oferite de catre Digi Mobil, cat si de catre grupul principal.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.

Digi Mobil. Motivul din cauza caruia RCS & RDS a aplicat aceste “ajustari” de preturi are la baza OUG 114/2018, care a adus o noua taxa pe cifra de afaceri pentru companie, adica niste zeci de milioanede euro care vor ajunge la stat din cauza ei. Desi exista discutii pentru a modifica, sau proroga OUG 114 2018, deocamdata nu a fost luata o decizie clara in acest sens, dar e putin probabil ca Digi Mobil sa aiba cresteri de preturi daca OUG nu va fi modificata, sau retrasa.

Digi Mobil. In Romania operatorul ocupa locul 4 pe piata telecom, iar in momentul de fata are o serie de reduceri interesante de care puteti profita, cat inca mai sunt valabile.