Fortnite. PROBLEME MARI din cauza Apex Legends

Fortnite. Probleme mari sunt inregistrate pentru jocul celor de la Epic Games din cauza Apex Legends, iata cat de mare este concurenta, si ce trebuie sa stie jucatorii.

0

Fortnite Apex Legends

Fortnite. Cel mai popular joc online de pe planeta incepe sa aiba probleme din cauza Apex Legends, creatia lansata de catre EA Games in cursul lunii trecute, ea reusind sa devina foarte populara intr-o perioada foarte scurta de timp. Conform datelor furnizate de catre cei de la EA Games, jocul Apex Legends a ajuns la 50 de milioane de utilizatori inregistrati in doar o luna de zile, cu mult peste ceea ce a reusit sa adune Fortnite in momentul in care a fost lansat oficial.

Fortnite. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, Apex Legends a reusit in doar o luna dupa lansare sa adune de peste 3 ori mai multi jucatori inregistrati decat jocul celor de la EA Games, ceea ce este impresionant. Apex Legends a reusit intr-o luna sa adune la fel de multi jucatori precum Fortnite in cam 5 luni din momentul lansarii, deci ritmul sau de crestere este cu mult, mult mai accelerat decat in cazul jocului creat de catre cei de la EA Games.

Fortnite are probleme mari din cauza popularitatii Apex Legends

Fortnite Apex Legends crestere

Fortnite. In momentul de fata, jocul celor de la EA Games are de 4 ori mai multi jucatori inregistrati la nivel global, insa diferenta va fi cu siguranta din ce in ce mai mica pe masura ce vor trece lunile. Fortnite a fost lansat initial intr-o versiune platita, abia doua luni mai tarziu fiind oferit intr-o versiune gratuita, cu Battle Royale, in timp ce Apex Legends a fost lansat direct in versiune gratuita, dar si cu un stil de joc deja foarte popular in lumea intreaga.

Fortnite. Epic Games incearca sa faca tot mai multe schimbari pentru jocul sau in ideea de a il tine relevant pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa Apex Legends devine din ce in ce mai popular in randul oamenilor. N-ar fi greu de crezut ca pana la sfarsitul anului Apex Legends va egala Fortnite, sau poate chiar il va intrece, insa totul depinde de ceea ce vor oferi cele doua companii pentru a atrage si mai multi utilizatori, in special din randul celor care inca n-au incercat jocul.