Samsung GALAXY S10. PROBLEMELE MARI au INCEPUT pentru Samsung

Samsung GALAXY S10. Primele probleme serioase au inceput deja pentru compania Samsung, iata cu ce dificultati se confrunta in momentul de fata telefoanele coreenilor.

samsung GALAXY S10 probleme huawei

Samsung GALAXY S10. Lansat acum o luna de zile, noua serie de telefoane mobile ale companiei coreene incepe sa treaca acum prin primele probleme, iar acest lucru era de asteptat, de catre unii analisti. Mai exact, zilele trecute v-am vorbit despre reducerile pentru Samsung GALAXY S10 pe care compania Samsung a inceput sa le aprobe pentru partenerii sai, totul dupa ce Huawei P30 PRO a fost lansat, si a inceput sa adune vanzari bune in diverse zone de pe glob.

Samsung GALAXY S10. Dupa doar o luna in care s-a vandut foarte bune, cu recorduri chiar, seria de telfeoane a celor de la Samsung intra intr-un picaj asteptat, iar asta pentru ca Huawei si-a gandit foarte bine strategia de lansare pentru telefoane. Chinezii au programat lansarea seriei Huawei P30 PRO la aproape o luna dupa ce a Samsung GALAXY S10 pentru a afecta intr-o prima faza vanzarile corenilor, si pentru a le depasi dupa ce-si vor anunta produsele.

Samsung GALAXY S10. PROBLEMELE MARI au INCEPUT pentru Samsung

Samsung GALAXY S10. La foarte scurt timp dupa ce telefoanele Samsung au fost prezentate oficial, au inceput sa apara noi informatii despre telefoanele celor de la Huawei, chiar daca nu erau inca pregatite de lansare. Chinezii au gandit totul astfel incat lumea sa aiba dubii cand se gandeste sa cumpere Samsung GALAXY S10, iar intr-o buna masura strategia coreenilor a fost una care si-a atins obiectivele, asa cum si estimau unii dintre analisti.

Samsung GALAXY S10. Lansarea a avut loc cu vanzari foarte bune, cu interes foarte mare, insa reducerile recente oferite de catre coreeni confirma faptul ca lucrurile nu mai merg chiar atat de bine. De fiecare data cand un producator a decis sa ofere reduceri insemnate pentru produsele lansate cu o luna in urma, a dat de inteles ca vanzarile incep sa scada, iar cu seria Samsung GALAXY S10 acelasi lucru se intampla, mai ales ca telefoanele sunt mai scumpe decat cele din seria Huawei P30.

Samsung GALAXY S10. Desi toate telefoanele din serie sunt bune, diferenta de pret intre modelul standard si Huawei P30 va conta foarte mult, si va reduce intr-o buna masura vanzarile in urmatoarele luni.