CIA. Dovezi DISTRUGATOARE Dezvaluite Impotriva Huawei

CIA. Agentia de informatii din SUA a dezvaluit o serie de dovezi distrugatoare impotriva companiei Huawei, confirmand acuzatiile grave de pana in prezent.

CIA huawei

CIA. Cea mai cunoscuta si mai puternica agentie de informatii de pe planeta a facut o serie de acuzatii extrem de grave impotriva Huawei, insa le-a si sustinut cu dovezi oferite pentru partenerii sai, menite sa-i convinga sa renunte la produsele chinezilor. Mai exact, CIA ar fi impartasit cu Marea Britanie, Australia, Canada, si Noua Zeelanda dovezi care confirma faptul ca Huawei este finantata de catre statul chinez, prin diverse institutii ale sale.

CIA. Conform agentiei de informatii din SUA, gigantul Huawei a fost finantat de catre armata chineza, comitetul national pentru securitate al Chinei, plus una dintre diviziile agentiei de informatii apartinand statului chinez. CIA spune ca statul chinez a finantat Huawei prin trei entitati diferite pentru a sustine activitatea companiei, fondatorul sau fiind un fost angajat al armatei chinezesti, el lucrand in calitate de cercetator pentru ei.

CIA. Dovezi DISTRUGATOARE Dezvaluite Impotriva Huawei

CIA. Pana acum niciunul dintre statele care a primit dovezi ce confirma faptul ca Huawei a fost finantata nu a comentat situatia companiei, si e foarte posibil sa nu o faca, avand in vedere ca nici nu prea au motive sa faca acest lucru. Important este ca acum CIA incepe sa impartaseasca informatii cu guvernele statelor aliate, lucru pe care a cam refuzat sa il faca timp de un an de zile, iar asta a dus la reactii contrare cererilor sale de interzicere a produselor chinezesti.

American intelligence shown to Britain says that Huawei has taken money from the People’s Liberation Army, China’s National Security Commission and a third branch of the Chinese state intelligence network, according to a UK source. The US shared the claims with Britain and its other partners in the Five Eyes intelligence alliance — Australia, New Zealand and Canada — earlier this year.

CIA. Desigur ca Huawei a refuzat sa comenteze aceste noi acuzatii, iar acest lucru este perfect normal din moment ce nu prea are cum sa le contreze, si probabil nu vrea sa le nege pentru a nu risca sa fie umilita de catre presa. Realitatea este totusi ca, daca Huawei a fost intr-adevar finantata de catre guvernul chinez, atunci e posibil ca el sa detina actiuni la companie, si atunci afirmatiile acesteia devin minciuni.

CIA. Asta nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, pentru ca marile companii sunt obisnuite sa minta cu nerusinare, indiferent daca sunt din SUA, China, Coreea de Sud, sau Europa.