Android Q. Vestea PROASTA pentru Telefoanele Huawei

Android Q. O veste foarte proasta vine pentru clientii care folosesc telefoanele companiei Huawei, iata ce a decis sa faca compania Google chiar astazi.

Android Q huawei

Android Q. Dupa cum era de asteptat, inevitabilul s-a produs, iar o veste foarte proasta vine acum pentru telefoanele Huawei care trebuiau sa aiba parte de actualizarea pentru viitoarea versiune a sistemului de operare. Desi acum doua saptamani era anuntat faptul ca telefoanele Huawei MATE 20 PRO urmeaza sa aiba posibilitatea de a instala Android Q inclusiv in versiune beta, acest lucru nu mai este valabil in momentul de fata pentru utilizatorii lor.

Android Q. Huawei MATE 20 PRO a fost eliminat din lista de telefoane pentru care este oferit sistemul de operare pentru instalare in versiune beta, cei de la Google respectand decizia guvernului SUA, si anularea licentei. Desi atat cei de la Google, cat si Huawei au afirmat ieri ca actualizari de securitate vor mai fi oferite pentru telefoanele chinezilor, un update la Android Q e mai mult decat atat, iar asta ar incalca sanctiunile impuse de catre SUA.

Android Q. Vestea PROASTA pentru Telefoanele Huawei

Android Q. Eliminarea Huawei MATE 20 PRO din lista de telefoane pentru care se ofera viitoarea versiune a sistemului de operare in versiune beta este o dovada foarte clara a faptului ca actualizarea in versiune finala nu va ajunge pe ele. Cei care isi faceau sperante ca telefoanele Huawei vor putea instala versiunea publica a Android Q cand va fi lansata oficial, au acum parte de o prima dovada a faptului ca actualizarea nu va fi oferita de catre chinezi, sau operatori, si doar neoficial o vor putea instala.

Android Q. Aceasta este practic lovitura foarte dura pe care americanii le-o dau chinezilor, pentru ca interzicerea de a vinde echipamente de telecomunicatii n-a avut efect, au atacat exact ceea ce conteaza mai mult pentru ei. Huawei a devenit faimoasa multumita telefoanelor pe care le vinde, nu echipamentelor de telecomunicatii, iar interdictia de a distribui Android Q pentru utilizatori este cea mai mare problema pentru chinezi.

Android Q. Aceste afiind spuse, clientii Huawei trebuie sa se pregateasca de un viitor in care fie vor renunta la telefoane, fie vor trebui sa se obisnuiasca fara actualizarile cu noi functii disponibile de la Google.