Windows 10. Noua Aplicatie IMPORTANTA LANSATA de Microsoft

Windows 10. O noua aplicatie importanta a fost lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii sai, iata ce schimbare uriasa aduce aceasta in final.

Windows 10 aplicatie terminal

Windows 10. O noua aplicatie importanta a fost lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iar mai jos puteti vedea cum arata aceasta, si cum poate fi folosita. Vorbim despre o actualizare foarte mare facuta pentru aplicatia Terminal, a sistemului de operare Windows 10, ea fiind gandita pentru a fi o versiune mult mai buna a Command Prompt, cu o interfata foarte mult modificata, si cu o serie de noi functii importante disponibile.

Windows 10. Aplicatia Termina combina Command Prompt cu PowerShell si Windows Subsystem for Linux pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a controla intr-nun mod complet nou calculataorele si fisierele disponibile in ele. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum poate fi folosita noua aplicatie terminal pentru Windows 10 de catre utilizatorii din lumea intreaga, ea simplificand foarte mult tot ceea ce faceau pana acum utilizatorii cu cele trei aplicatii separate.

Windows 10. Noua Aplicatie IMPORTANTA LANSATA de Microsoft

Windows 10. Noua aplicatie Terminal are implementat suport pentru tab-uri, astfel ca utilizatorii pot alege daca vor sa foloseasca acel clasic Command Prompt, PowerShell, sau Windows Subsystem for Linux, intr-o singura fereastra. Aplicatia permite inclusiv personalizarea interfetei pe care o folosesc utilizatorii, aplicarea de background-uri si nu doar atat fiind oferite pentru dezvoltatorii care vor sa mai modifice felul in care arata versiunea finala a aplicatiei Terminal.

Windows 10. Aplicatia Terminal are implementat suport pentru caracterele emoji, dar si posibilitatea de a face randere folosind placile video, astfel ca vorbim despre ceva foarte avansat oferit pentru utilizatorii obisnuiti. Aplicatia Terminal a fost prezentata la inceputul acestui an in cadrul unei conferinte Build a celor de la Microsoft, compania promitand ca ea va fi disponibila pana la jumatatea acestei luni, iar acum este in sfarsit oferita pentru utilizatori.

Windows 10. Toti cei interesati sa instaleze noua aplicatie Terminal, o pot cauta in Windows Store pentru a o instala in calculataorele lor, deci ramane doar sa va obisnuiti cu ceea ce va ofera ea.