Huawei P30 PRO. Actualizarea NOUA cu O functie IMPORTANTA

Huawei P30 PRO are o actualizare foarte importanta lansata de catre compania chinezeasca pentru clienti, iata ce schimbare majora aduce ea pentru toti clientii.

Huawei P30 PRO. Actualizarea NOUA cu O functie IMPORTANTA

Huawei P30 PRO are parte de un nou update astaz care aduce o functie importanta pentru clientii care folosesc aceste modele de telefoane mobile, ea venind cu o schimbare foarte importanta. Mai exact, pentru Huawei P30 PRO a fost lansata actualizarea EMUI 9.1.0.193, aceasta aducand pe telefoane rezolvari pentru probleme mici, patch-uri de securitate, insa si o functie foarte importanta, care aduce si o schimbare serioasa pentru utilizatori.

Huawei P30 PRO are implementata in aceasta actualizare o functie care permite inregistrarea de poze bune noaptea chiar si folosind camera frontala, aceasta avand denumirea Night Mode, si fiind oferita pentru camera quad. Ideea de a oferi aceeasi functie Night Mode pentru camera frontala a Huawei P30 PRO este foarte buna, deoarece telefonul e gandit inclusiv pentru cei care fac selfie-uri pentru retelele de socializare.

Huawei P30 PRO. Actualizarea NOUA cu O functie IMPORTANTA

Huawei P30 PRO nu are functionalitatea pentru camera selfie implementata chiar in acelasi mod grozav precum in cazul camerei quad, dar camerele sunt diferite, deci e de asteptat sa vedem asa ceva. Separat de asta, utilizatorii Huawei P30 PRO au acum si posibilitatea de a edita clipuri video din aplicatia care permite vizualizarea intregii librarii foto/video, deci daca faceti clipuri, acum le puteti edita mai usor, si chiar in moduri complet noi.

Huawei P30 PRO are deasemenea implementate in aceasta actualizare si imbuntatiri pentru cititorul de amprente implementat in ecran, desi lumea nu s-a prea plans de probleme cu felul in care functioneaza el. Rezolvarile altor probleme de functionare sunt au o importanta mai mica, si sunt mai putine, dupa cum v-am spus deja mai sus, astfel ca e posibil sa nu va prea dati seama ce schimbari au fost facute din acest punct de vedere pentru telefoane.

Huawei P30 PRO are aceasta actualizare oferita acum pentru piata din China, insa va fi disponibila foarte curand inclusiv pentru utilizatorii din alte zone de pe glob, inclusiv pentru cei din Romania.