Samsung GALAXY S11. Upgrade URIAS pentru Camera Telefonului

Samsung GALAXY S11. Un upgrade urias pentru camera telefonului este pregatit de catre compania coreeana, iata ce vrea sa le ofere clientilor din toata lumea.

Samsung GALAXY S11. Upgrade URIAS pentru Camera Telefonului

Samsung GALAXY S11. Acum cateva saptamani a fost anuntata una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani pentru telefoanele pregatite de catre compania coreeana, iar lucrurile incep sa se si clarifice acum. Mai exact, au inceput sa apara multiple zvonuri conform carora Samsung GALAXY S11 ar urma sa aba o camera de 64 megapixeli, sau 108 megapixeli, coreenii producand acesti senzori de imagine, si vanzandu-i catre diversi producatori.

Samsung GALAXY S11. Un foarte cunoscut leaker de informatii privind produsele companiei coreene a anuntat acum cateva saptamani ca este pregatita o schimbare majora pentru camera din aceasta serie. El a anuntat ca Samsung va renunta la senzorii de imagine folositi in seriile actuale pentru un upgrade impresionant in seria Samsung GALAXY S11, si dupa cum tot apar informatii despre aceste modele, se pare ca detaliile se vor cam adeveri.

Samsung GALAXY S11. Upgrade URIAS pentru Camera Telefonului

Samsung GALAXY S11. Cu o camera de macar 64 megapixeli, telefonul va ajunge intr-un final din urma Huawei, Xiaomi, OPPO, Vivo, OnePlus, cel putin in ceea ce priveste specificatiile pompoase. In realitate, Samsung a depasit deja Huawei in ceea ce priveste calitatea camerelor telefoanelor, iar Samsung GALAXY S11 va merge si mai departe, cu o imbunatatire substantiala  care va aduce capacitatea de a inregistra poze si mai bune, in special noaptea.

Samsung GALAXY S11. Acum ca Samsung a reusit sa revina in topul telefoanelor care fac pozele cele mai bune, e greu de crezut ca va renunta cu usurinta la aceasta pozitie, si va incerca sa se mentina cat poate de mult. Avem deja o dovada foarte clara a faptului ca de la coreeni pot veni camere grozave, iar pentru Samsung GALAXY S11 sunt sigur ca vom vedea schimbari surprinzatoare de care toti clientii se vor bucura cand vor cumpara produsele.

Samsung GALAXY S11. Prezentarea acestui model de telefon urmeaza sa aiba loc undeva prin primavara anului viitor, lansarea fiind programata la doar cateva saptamani dupa dezvaluirea oficiala.