Planeta Marte. NASA UIMESTE cu o Noua Imagine IMPRESIONANTA

Planeta Marte. NASA uimeste cu o noua imagine impresionanta care ne dezvaluie cat de departe au ajuns planurile companiei pentru a duce oamenii pe planeta.

Planeta Marte. NASA UIMESTE cu o Noua Imagine IMPRESIONANTA

Planeta Marte. Pe masura ce ne apropiem de misiunea care urmeaza sa aduca si primii oameni pe planeta rosie, iata ca avem parte si de tot mai multe informatii cu privire la locatiile in care acestia urmeaza sa ajunga. Mai exact, cei de la NASA ar urma sa aleaga, impreuna cu SpaceX, locatia in care va ateriza prima nava cu astronauti care va ajunge pe planeta Marte, compania privata fiind una dintre cele care lucreaza la acest proiect special.

Planeta Marte. Dupa analizarea unor imagini inregistrate de catre unul dintre telescoapele celor de la NASA, a fost creata o harta si au fost alese cateva puncte in care s-ar putea face aterizarea fara probleme prea mari. Puteti vedea in imaginea de mai jos nu mai putin de 5 locatii in care s-ar putea face aterizarile pe planeta Marte dupa ce vor fi trimise navele de pe Pamant, acestea fiind alese cu foarte mare grija pentru a proteja astronautii.

Planeta Marte. NASA UIMESTE cu o Noua Imagine IMPRESIONANTA

Planeta Marte. NASA UIMESTE cu o Noua Imagine IMPRESIONANTA aterizare
Imagine inregistrata de catre nava HiRISE pentru locatiile de aterizare pe planeta Marte.

Planeta Marte. Imaginea a fost inregistrata in iunie, sau iulie, impreuna cu o serie de alte imagini din zona respectiva, iar dupa analizarea lor a fost luata o decizie privind alegerea locatiilor in care s-ar putea ateriza. Pana cand SpaceX va trimite prima naveta catre planeta Marte, compania americana va trimite cateva in orbita Pamantului si a lunii, iar in baza analizarii datelor primite de la acestea, va lua si decizia privind alte misiuni.

Planeta Marte. Cei de la NASA colaboreaza atat cu SpaceX, cat si cu alte companii americane pentru a produce prima nava care va transporta astronautii catre planeta rosie, undeva prin 2030. Pana a ajunge pe planeta Marte, cei de la NASA vor sa readuca oamenii pe LUNA, iar asta deoarece acolo va fi creata o baza de pe care se vor face plecarile pentru corpul ceresc mult mai indepartat.

Planeta Marte. Acestea fiind spuse, iata ca incetul cu incetul apar tot mai multe informatii importante cu privire la ceea ce vor sa faca americanii pentru viitor.