Huawei MATE X va fi LANSAT cu un MARE COMPROMIS pentru Clienti

Huawei MATE X va fi lansat de catre compania Huawei cu un foarte mare compromis pentru clientii sai, iata la ce vor trebui sa renunte acestia in final.

Huawei MATE X va fi LANSAT cu un MARE COMPROMIS pentru Clienti

Huawei MATE X va fi lansat cu un foarte mare compromis pentru clientii din intreaga lume, iar asta deoarece Huawei nu prea stie ce sa faca in momentul de fata pentru a nu pierde tot ceea ce i-a mai ramas din fani. Huawei MATE X a fost anuntat undeva prin primavara, si trebuia sa fie lansat in iunie, insa sanctiunile din SUA au blocat complet punerea sa in vanzare, si situatia nu s-a schimbat pana in momentul de fata, fara sanse de schimbare in viitor.

Huawei MATE X va ajunge totusi la un moment dat in magazine, mai exact prin octombrie, compania Huawei dorind in continuare sa isi lanseze telefonul pliabil, doar a fara acel Android asteptat de catre clienti. Huawei MATE X ar urma totusi sa aiba Android 10 preinstalat, insa va veni fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, acesta fiind marele compromis pe care chinezii il fac pentru a-si putea vinde telfeoanele in continuare.

Huawei MATE X va fi LANSAT cu un MARE COMPROMIS pentru Clienti

Huawei MATE X trebuia lansat luna aceasta, conform unui reprezentant al companiei Huawei, insa va ajunge pe piata abia luna viitoare, pentru ca asa au putut fi aranjate lucrurile. E foarte posibil ca Huawei MATE X sa fie modificat pe aceasta “ultima suta de metri” inainte de lansare pentru a se inlocui tot ceea ce mai avea de la Google in Android 10 astfel incat sa le permita clientilor sa se bucure de cea mai buna experienta posibila.

“Doream sa vindem Mate X luna trecută, dar am amânat asta. Poate vom începe să vindem Mate X luna viitoare. Avem în vedere și o actualizare la noul chipset.”

Desigur ca e greu sa inlocuiesti aplicatii si servicii de la compania Google cu ceva alternativ, mai ales daca ai clienti care depind de datele de acolo, iar asa Huawei MATE X isi pierde din atractivitate. Va fi foarte interesant de vazut ce va avea Huawei MATE X de spus in legatura cu schimbarile pe care le face si lipsa aplicatiilor si serviciilor Google din versiunea sa de Android 10, si cam cata lume va accepta acest compromis.

Huawei MATE X ar trebui sa fie lansat luna viitoare la preturi care depasesc valoarea de 2000 de euro, desi nu mai ofera tot ceea ce are Android 10 mai bun.