Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, PRIMA Imagine OFICIALA cu Telefonul

Huawei MATE 30 PRO. Prima imagine oficiala pentru noua serie de telefoane a fost publicata astazi in exclusivitate si ne dezvaluie noul design.

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, PRIMA Imagine OFICIALA cu Telefonul

Huawei MATE 30 PRO. Prima imagine cu telefonul a fost publicata in exclusivitate de catre cunoscutul leaker american Evan Blass, iar multumita ei putem vedea ce design a ales Huawei pentru noul sau telefon. Puteti vedea mai jos cum va arata Huawei MATE 30 PRO in versiunea finala care va ajunge pe pietele din intreaga lume, noul telefon urmand a avea acea camera cvadrupla circulara pe care am vazut-o in diverse imagini pana acum.

Huawei MATE 30 PRO. Imaginea venita de la un partener al chinezilor ne confirma fara dubiu faptul ca telefonul va avea un ecran “cascada”, ceea ce a devenit un nou trend in industria smartphone in ultimele luni. Mai mult decat atat, decupajul din partea frontala a ecranului Huawei MATE 30 PRO pare sa fie putin mai mic decat in modelele actuale, ceea ce ar fi o schimbare foarte buna, dar realitatea o vom vedea abia dupa lansarea efectiva.

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, PRIMA Imagine OFICIALA cu Telefonul

Huawei MATE 30 PRO. EXCLUSIV, PRIMA Imagine OFICIALA cu Telefonul cum arata
Prima imagine oficiala de presa pentru Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Din pacate aceasta imagine nu vine si cu informatii care sa ne spuna si ce fel de specificatii oficiale urmeaza sa aiba noul model de telefon in momentul in care va fi lansat in mod oficial. Stim totusi foarte clar faptul ca Huawei MATE 30 PRO va avea integrat un nou chip Kirin 990 cand va fi lansat, dar si ca el va fi inferior celui A13 implementat in telefoanele iPhone 11 ale companiei Apple, ceea ce va fi o problema.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon va veni totusi cu un ecran care are diagonala de peste 6.5 inch, dar si cu o baterie de capacitate mai mare decat cea implementata in modelele anterioare. Mai mult decat atat, Huawei MATE 30 PRO va avea noi senzori de imagine pentru camera cvadrupla care va fi implementata in carcasa, iar aici va fi principalul punct de atractie pentru mai toata lumea, ele contand cel mai mult.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea noilor telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 19 septembrie, astfel ca in doar cateva zile vom afla toate noutatile importante cu privire la telefoane.