Huawei MATE 30 Pro. LOVITURA DURA pentru Fani, va fi DISTRUS de iPhone 11 Pro

Huawei MATE 30 Pro. O lovitura foarte dura a venit pentru fani chiar inainte ca telefonul sa fie lansat in mod oficial, iata de ce il va distruge iPhone 11 Pro.

Huawei MATE 30 Pro. LOVITURA DURA pentru Fani, va fi DISTRUS de iPhone 11 Pro

Huawei MATE 30 Pro. O lovitura dura pentru fani a venit cu doar cateva zile inainte de lansarea noului model de telefon, si la cateva zile dupa ce iPhone 11 Pro a fost prezentat in mod oficial de catre compania Apple. In imaginea de mai jos puteti vedea un test de performante facut pentru Huawei MATE 30 Pro si noul sau chip Kirin 990, iar rezultatul este unul complet dezamagitor, cu mult sub ceea ce va oferi iPhone 11 Pro dupa ce va fi lansat.

Huawei MATE 30 Pro. Practic, noul chip Kirin 990 aduce un upgrade major in materie de performante fata de cel Kirin 980, care obtinea sub 10.000 de puncte, dar fat ade noul chip A13 diferenta ramane uriasa. iPhone 11 Pro obtine cu aproape 2000 de puncte mai mult decat Huawei MATE 30 Pro in testele de performante, iar aceasta este o diferenta foarte mare care cu siguranta afecteaza si experienta de utilizare.

Huawei MATE 30 Pro. LOVITURA DURA pentru Fani, va fi DISTRUS de iPhone 11 Pro

Huawei MATE 30 Pro. LOVITURA DURA pentru Fani, va fi DISTRUS de iPhone 11 Pro performante
Testul de performante pentru Huawei MATE 30 Pro.

Huawei MATE 30 Pro. Era lesne de inteles ca noul chip Kirin 990 al chinezilor va ajunge din urma chip-ul A12 al celor de la Apple, dar acum a fost lasat si mai mult in urma de cel A13 pe care Apple l-a anuntat. Desi inclusiv Huawei MATE 30 Pro are un chip Kirin 990 care e produs folosind un proces de fabricatie 7nm EUV, se pare ca Apple are tehnologiile mai bune, si reuseste sa obtina performante mult mai bune pentru iPhone 11 Pro.

Huawei MATE 30 Pro. Atat acest model, cat si cel standard, vor avea acelasi procesor, aceleasi cantitati de memorie RAM, in versiunile de baza, deci performantele vor fi identice pentru ambele. Asta inseamna ca inclusiv iPhone 11, care va fi vandut cam la acelasi pret cu Huawei MATE 30, va fi o problema pentru chinezi si le va afecta serios vanzarile, mai ales ca vine cu o camera foarte potenta, poate chiar la fel de buna.

Huawei MATE 30 Pro. Acestea fiind spuse, pe 19 septembrie vom afla toate noutatile oficiale pentru telefon, dar dupa cum arata lucrurile, in materie de performante iPhone 11 Pro il va distruge complet.