Telekom, Orange, RCS & RDS, Vestea PROASTA pentru Vanzare

Telekom, Orange, RCS & RDS, au parte de o veste foarte proasta pentru vanzarile pe care le-au negociat in Romania, iata ce se intampla in urmatoarele luni.

0

Telekom, Orange, RCS & RDS comisia europeana

Telekom, Orange, RCS & RDS sunt implicate de o buna perioada de timp in negocieri foarte intense in Romania, grupul german dorind cu foarte mare nerabdare sa scape de Romania cat se poate de repede. Telekom a ajuns deja la o intelegere cu Orange pentru a isi vinde divizia de servicii fixe catre grupul francez, iar statul roman a fost deja anuntat pentru a-si da acordul, avand in vedere ca detine 46% din actiunile diviziei, deci trebuie sa stie.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Telekom negociaza de foarte mult timp cu RCS & RDS pentru a-si vinde divizia de servicii fixe, insa aceste discutii sunt foarte complicate pentru ca Digi nu vrea sa cumpere decat infrastructura mobila si licentele radio, lasand clientii in urma. RCS & RDS este deasemenea foarte dornica sa finalizeze aceasta achizitie a diviziei mobile a Telekom fara sa implice si Comisia Europeana in proces, iar asta pentru ca o analiza a lor e imprevizibila si de lunga durata.

Telekom, Orange, RCS & RDS, Vestea PROASTA pentru Vanzare

Telekom, Orange, RCS & RDS si-ar fi dorit ca in tranzactia lor sa nu fie implicata Comisia Europeana, dar Consiliul Concurentei a spus ca doar ea va putea sa aprobe, sau sa respinga tot ceea ce vor sa faca operatorii. Comisia Europeana va trebui notificata de catre Telekom, Orange, RCS & RDS, in legatura cu negocierile si planurile operatorilor, iar apoi va analiza daca vanzarile vor destabiliza actualul echilibru de pe piata telecom din Romania.

Telekom, Orange, RCS & RDS, stiu prea bine ca din momentul in care Comisia Europeana se va implica in tot acest proces, orice e posibil, inclusiv respingerea vanzarii vreuna dintre divizii. Comisia Europeana a interzis in trecut vanzarea altor divizii de telecomunicatii ale altor companii straine, tot intre ele, astfel ca Telekom, Orange, RCS & RDS, vor trebui sa ii convinga pe oficialii europeni cu privire la intentiile lor bune.

Telekom, Orange, RCS & RDS, vor avea cateva luni foarte complicate in care vor astepta initial dupa statul roman, iar apoi dupa Comisia Europeana pentru a vedea daca isi vor putea duce la indeplinire toate planurile, sau nu.