SURPRIZA Samsung GALAXY S11 care ii va BUCURA pe TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11 are astazi divulgata o surpriza foarte importanta care ii va bucura pe toti clientii care sunt interesati sa cumpere noul model de telefon.

Samsung GALAXY S11 surpriza clienti

Samsung GALAXY S11 are prezentata astazi una dintre cele mai asteptate schimbari importante, sau cel putin o parte din ea, adica noua camera care va f integrata pentru a permite inregistrarea de poze grozave. Imaginea de mai jos pare sa fie una de presa, dar mai mult ca sigur nu este, insa ea ne dezvaluie cum ar trebui sa arate camere penta a Samsung GALAXY S11 Plus in momentul in care telefonul va fi pus in vanzare in toate magazinele.

Samsung GALAXY S11 a avut in primele schite prezentata o camera care arata destul de ciudat, ea avand senzorii de imagine pozitionati gresit in modulul camerei, dimensiunea si forma acestora fiind deasemenea gresite. Ei bine, astazi vedem o parte din camera Samsung GALAXY S11 Plus in formatul corect in care va fi lansat telefonul de catre cei de la Samsung, iar cei trei senzori de imagine pe care-i vedem sunt si cei mai importanti dintre toti.

SURPRIZA Samsung GALAXY S11 care ii va BUCURA pe TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11 camera design final

Samsung GALAXY S11 Plus are prezentata in imaginea de mai sus senzorul de imagine principal, de 108 megapixeli, un senzor de imagine ultra-wide, dar si senzorul de imagine periscop, cu zoom. Ceea ce nu se vede in partea dreapta a imaginii sunt, poate, inca un senzor de imagine, sau chiar doi, si modulul flash, Samsung GALAXY S11 Plus putand avea un senzor de imagine in plus in comparatie cu Samsung GALAXY S11, dar nu se stie sigur.

Samsung GALAXY S11 camera detalii

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu cea mai mare schimbare pentru camera de pana in momentul de fata, iar asta deoarece Samsung vrea sa faca o modificare radicala pentru capacitatea telefoanelor de a face poze. Din pacate, camera Samsung GALAXY S11 va fi una foarte urata, stim foarte clar acest lucru, dar daca ar face macar poze bune, design-ul ar conta mai putin pentru cei care vor sa cumpere viitoarele telefoane noi.

Samsung GALAXY S11, in baza informatiilor aparute pana acum, ar urma sa fie lansat undeva prin martie, dar prezentarea oficiala a telefonului ar urma sa aiba loc in data de 18 februarie, probabil chiar in San Francisco.