Samsung GALAXY Note 20: VIDEO, Asa va ARATA Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o prezentare inainte de lansare, iata cum urmeaza sa arate noul model de telefon pregatit pentru lansare.

Samsung GALAXY Note 20 nu a fost lansat inca de catre compania Samsung, insa avem totusi ocazia de a vedea in premiera cum va arata noul model de telefon inainte de a fi prezentat in mod oficial. Clipul video de mai sus ne dezvaluie cum va arata Samsung GALAXY Note 20 in momentul in care va fi lansat in mod oficial, si puteti vedea ca exista diferente mari fata de ceea ce asteptam pentru versiunea ULTRA a seriei de telefoane ale companiei coreene.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa semene destul de bine cu modelul lansat anul trecut de catre coreeni, exceptie facand camera, care de aceasta data este mult mai mare. Samsung GALAXY Note 20 va avea o camera tripla, nu quad, senzorii de imagine integrati facilitand si pastrarea pretului la o valoare destul de mica, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa il poata cumpara in momentul in care va fi lansat pentru clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY Note 20: VIDEO, Asa va ARATA Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 20 este, desigur, mai elegant decat modelul lansat in toamna anului trecut de catre cei de la samsung, ceea ce este perfect normal, design-ul contand foarte mult pentru companie, asa cum s-a intamplat si cu diverse alte modele. Exceptie face, desigur, modulul camerei, care nu este chiar atat de atractiv, insa asta era de asteptat din moment ce Samsung GALAXY Note 20 va avea o camera mult mai mare decat se astepta multa lume.

Samsung GALAXY Note 20 va veni deasemenea si cu modificari pentru alte componente interne, adica un nou procesor Qualcomm Snapdragon 865 PLus, dar acelasi Exynos. O baterie de capacitate mai mare, RAM mai bun, si medii de stocare mai rapide vor fi deasemenea integrate in Samsung GALAXY Note 20 in momentul in care va fi lansat, iar asteptarile sunt foarte mari, si asta in conditiile in care telefoanele vor fi mai scumpe decat modelele din 2019.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in mod oficial in data de 5 august de catre cei de la Samsung, insa lansarea in magazine va avea loc cel mai probabil in 21 august.