Fortnite: SURPRIZA Mare a Epic Games pentru Jucatori (VIDEO)

Fortnite are parte de o surpriza foarte mare pentru jucatorii din intreaga lume, una pe care cei de la Epic Games au pregatit-o de o lunga perioada de timp, dar una care ajunge intr-un final pentru utilizatorii din intreaga lume, si e mai mult decat binevenita.

Fortnite are anuntata integrarea Black Manta in joc ca si skin, unul dintre personajele negative pe care le-am vazut in filmul Aquaman, iar cum Epic Games face diverse colaborari pentru a aduce asemenea personaje in jocurile sale, era de asteptat sa vedem si o surpriza de acest gen.

Fortnite are in clipul video de mai sus prezentata integrarea acestui personaj in cadrul jocului, si skin-ul pentru el poate fi cumparat din magazinul Epic Games, compania luand decizia de a nu-l include automat in Battle Pass, deci nu este disponibil gratuit acum.

Fortnite obliga jucatorii sa cumpere acest skin pentru a se putea bucura de el, si asta probabil ca nu e o veste prea buna pentru chiar toti jucatorii, dar cei de la Epic Games vor sa faca si bani de pe urma colaborarii pe care o fac pentru a oferi o asemenea surpriza.

Fortnite are skin-ul pentru personajul Black Manta disponibil chiar din momentul de fata pentru toata lumea, asa ca va puteti bucura de el chiar din acest moment, insa desigur ca nu gratuit, ci va trebui sa platiti pentru a-l putea folosi.