Fortnite: Noi Evenimente Anuntate Jucatorilor de Epic Games

Fortnite Evenimente

Fortnite are anuntate o serie de noi evenimente care sunt pregatite pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre surprize foarte bune cu care Epic Games vrea sa ii tina ocupati pe oamenii din intreaga lume in aceasta perioada, ceea ce vine ca o veste buna.

Fortnite anunta in primul rand ca evenimentele Friday Nite Bragging Rights tournaments vor fi extinse la nivel regional si vor avea loc in fiecare vineri incepand cu data de 8 ianuarie, deci veti avea mai multe ocazii sa va jucati cu prietenii vostri, si nu numai.

Fortnite va organiza deasemenea lunea evenimente Battle Royale Cash Cups care vor avea si premii in bani, dar numai pentru jucatorii care sunt calificati in Champion League din Arena, astfel ca aici lucrurile vor fi mai limitate decat in mod obisnuit.

Fortnite va organiza turnee LTM mixte similare cu Wild Wednesday, iar acestea vor fi facute o data la doua saptamani, in cursul zilei de luni, dar asta nu e tot, pentru ca incepand cu data de 4 februarie vor incepe si evenimentele FNCS, deci urmeaza si mai multa distractie.

Fortnite are extrem de multe surprize grozave pregatite pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca vom avea multe noutati interesante de care ne vom putea bucura in aceasta perioada, si ar fi bine sa facem acest lucru cat inca mai este disponibil.