Auchan: Anuntul Oficial, Cati Bani Ofera Gratuit Clientilor

Auchan bonus

Auchan a facut un anunt oficial care a surprins foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim si despre o veste la care putini se asteptau in momentul de fata, dar care iata ca aduce si surprize bune. Cei de la Auchan i-au anuntat pe clientii din toata tara cati bani pot primi gratuit daca aleg sa-si faca cumparaturile in oricare dintre locatiile sale din toata tara, si vorbim despre sume destul de serioase pe care lantul de hypermarket-uri le ofera pentru dornici.

Auchan a lansat recent MyCLUB, o platforma speciala de reduceri pentru clientii sai din toata tara, iar prin intermediul sau putem castiga sume seriaose de bani de la companie. Cei de la Auchan ofera zilnic premii de cate 100 de euro pentru cei care isi fac cumparaturile folosind MyCLUB, astfel ca aveti ocazia de a profita de toate aceste promotii, dar banii sunt oferiti direct pe cardul MyCLUB, astfel ca ii puteti folosi doar la cumparaturi din magazine.

Auchan: Anuntul Oficial, Cati Bani Ofera Gratuit Clientilor

Auchan bonus premii

Auchan ofera pana pe data de 4 mai si posibilitatea de a castiga un toate cumparaturile pe care le faceti o data cand mergeti intr-un magazin, si aici trebuie sa aveti foarte mare noroc sa castigati cand faceti si cumparaturi mari. Separat de asta, cei de la Auchan ofera 1000 de premii in valoare de 100 de LEI direct pe cardul MyCLUB pentru cumparaturi facute in cadrul magazinelor sale, sau chiar online, deci va puteti folosi de bani oricum aveti nevoie.

Auchan ofera si un premiu urias in valoare de 10.000 de euro pentru un foarte norocos roman care foloseste MyCLUB, iar aici trebuie sa aveti foarte mult noroc pentru a castiga atat de multi bani. Toate aceste premii grozave pe care le ofera cei de la Auchan sunt disponibile pana la inceputul lunii mai, astfel ca aveti o perioada scurta de timp in care puteti profita de toate aceste oferte grozave, gratuitatile fiind limitate, din pacate, dar asta e ceva foarte normal.

Auchan vrea sa promoveze MyCLUB in randul cat mai multor oameni in momentul de fata, si iata ca avem parte inclusiv de premii daca facem asta, deci ne putem bucura de tot fara probleme acum.