Auchan: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit de Paste Clientilor

Auchan preparate

Auchan a facut un anunt oficial de Paste pentru romanii din toata tara, si s-a gandit sa le faca sarbatorile mult mai fericite cu ceea ce a pregatit de aceasta data pentru ei. Mai exact, Auchan s-a gandit sa faca un concurs pentru romanii care au talent la gatit mancare pentru Paste, si sa le ofere premii sub forma de bani pe cardurile facute pentru MyClub, iar sumele nu sunt deloc de neglijat, mai ales in aceasta perioada dein an.

Auchan le ofera romanilor posibilitatea de a castiga trei premii in valoare de cate 500 de LEI fiecare, plus inca un premiu principal in valoare de 1000 de LEI, insa totul sub forma de bonus pe cardul MyClub. Asta inseamna ca acei bani vor putea fi folositi de catre clientii Auchan castigatori doar pentru a face cumparaturi din hypermarket-urile lantului, deci nu vorbim despre bani fizici, ci doar despre sume virtuale care sunt incarcate in cardurile lor.

Auchan: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit de Paste Clientilor

Auchan le cere romanilor sa-i trimita pe adresa de email a concursului poze cu preparatele speciale pentru Paste, impreuna cu reteta lor, iar separat de bani, castigatorii vor avea si produsele prezentate pe website-ul sau. Totul face parte din ideea celor de la Auchan de a promova produsele romanesti facute cu dragoste, astfel ca romanii care reusesc sa faca produse care sa si iasa in evidenta, vor avea parte de aprecierea pe care o merita, in final.

Auchan spune ca acele 4 produse care vor fi alese castigatoare de catre companie vor fi anuntate in data de 28 aprilie pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, iar apoi vor aparea si pe website-ul sau. Desigur ca preparatele trebuie sa fie cu adevarat interesante pentru a atrage atentia celor care jurizeaza acest concurs desfasurat de catre cei de la Auchan, asa ca daca vreti sa va inscrieti, asigurati-va ca aveti si preparate care arata foarte bine.

Auchan mai are in momentul de fata si alte promotii extrem de interesante pe care le promoveaza in cadrul website-ului sau pentru clientii din toata Romania, asa ca aveti ce sa castigati.