Auchan: Surpriza Oficiala, Cati Bani Ofera Gratuit Romanilor

Auchan desene

Auchan are o noua surpriza speciala pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ii bucure cu ceva ce poate ca unii nu mai sperau sa primeasca prea curand de la companie. Mai exact, cei de la Auchan au decis sa ofere noi premii in bani pentru clientii din Romania care in urmatoarea perioada participa la o promotie speciala pentru ziua de 1 iunie, si exista cateva premii foarte interesante care vor fi disponibile oficial.

Auchan nu le cere romanilor sa faca ceva complicat pentru a putea primi banii pe care ii ofera sub forma de vouchere pentru cumparaturi, astfel ca lucrurile sunt cat se poate de simple. Vorbim despre trei premii pe care Auchan le ofera pentru clienti, ele avand valori de 100, 200, 300 de LEI, voucherele putand fi incarcate in MyClub, iar sumele pot fi folosite pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele sale, sau in cadrul magazinului online.

Auchan: Surpriza Oficiala, Cati Bani Ofera Gratuit Romanilor

Auchan le cere romanilor sa lase comentarii la postarea de mai jos cu un desen facut de catre copiii lor pe tema „Copilărim în natură, cu produsele de la Auchan!”. Primele 3 comentarii care vor aduna cele mai multe aprecieri de la romanii care urmaresc pagina de Facebook a celor de la Auchan vor fi declarate castigatoare, deci totul se bazeaza pe popularitatea desenelor pe care le fac copiii celor care se inscriu in acest concurs nou.

Auchan nu e la primul concurs de acest gen, si cu siguranta nu va fi nici la ultimul, insa sumele de bani pe care le ofera acum pot fi castigate destul de usor de catre oricare dintre clientii sai. Problema sta desigur in manipularea voturilor care e posibila foarte usor in cadrul Facebook, insa daca sunteti interesati sa castigati banii pe care Auchan ii ofera sub forma de vouchere, atunci acum e momentul sa participati la acest concurs.

Auchan desfasoara acest concurs doar pana in data de 27 mai, asa ca aveti o perioada limitata de timp in care sa mai beneficiati de aceasta promotie speciala.