DACIA Logan 2022: Problema Extrem de Serioasa cu Noul Model

DACIA Logan 2022 dotari

DACIA Logan 2022 este noul model de masina la care cei de la DACIA lucreaza de foarte multa vreme deja, insa din pacate lansarea nu este chiar atat de aproape precum ne asteptam. In ciuda acestui lucru, interesul vis-a-vis de noua masina ramane ridicat, iar asta pentru ca DACIA Logan 2022 ar urma sa fie o combinatie intre vechiul MCV si Lodgy, doar ca mult mai moderna decat oricare dintre cele doua, si asta e una dintre principalele surprize pentru noi.

DACIA Logan 2022 este in lucru de ceva vreme la producatorul roman, iar in cele mai recente imagini am vazut masina testata inclusiv in Romania, ceea ce inseamna ca e destul de aproape de lansare. Problema este totusi ca DACIA nu are suficient semiconductori pentru a produce oricate masini doreste, dar sa si ofere toate dotarile pentru ele, iar DACIA Logan 2022 ar putea fi printre cele care ar urma sa aiba probleme in momentul in care va fi lansata oficial.

DACIA Logan 2022: Problema Extrem de Serioasa cu Noul Model

DACIA Logan 2022 nu va mai fi lansata atat de devreme precum credeam, criza semiconductorilor fortand amanarea lansarii Duster 2021, iar asta in schimb ne va aduce si inlocuitorul MCV ceva mai tarziu. Problema e ca Renault a inceput sa elimine unele dotari din masinile proprii din cauza crizei semiconductorilor, si e de asteptat ca inclusiv in cazul DACIA Logan 2022 sa se intample lucruri similare, ceea ce s-ar putea dovedi a fi o problema substantiala in momentul in care noua masina va fi lansata oficial.

DACIA Logan 2022 ar putea fi lansata initial fara anumite dotari care se gasesc inclusiv in Logan 3 in momentul de fata, iar asta pentru ca din cauza crizei semiconductorilor ele ar putea fi destul de greu de fabricat. Nu se stie deocamdata ce anume ar putea lipsi din DACIA Logan 2022, insa din unele modele Renault au fost eliminate anumite optiuni pentru sistemele de infotainment, sau cele audio, asa ca orice e posibil si pentru noua masina.

DACIA Logan 2022 ar putea fi prezentata in prima parte a anului 2022 pentru clientii din toata lumea, dar deocamdata nu e nimic 100% sigur din cauza crizei semiconductorilor.