iPhone 13: Noul Design e Dezvaluit pentru Toti Fanii Apple

iPhone 13 design cad

iPhone 13 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, iar multumita partenerilor sai chinezi avem ocazia de a afla si cum va arata. Mai jos aveti prezentat noul design pentru iPhone 13 multumita unor schite preluate de la partenerii asiatici ai celor de la Apple, si spre surprinderea nimanui, design-ul noului model va fi extrem de similar cu cel pe care il au modelele vandute acum.

iPhone 13 urmeaza sa fie lansat cu aceeasi structura a carcasei, cu aceleasi margini patrate si colturi rotunde, cu acelasi element principal pentru camera, deci nu se schimba mai nimic fata de iPhone 12. In ceea ce priveste ecranul iPhone 13 lucrurile sunt aproximativ la fel, iar asta pentru ca decupajul va avea dimensiuni mai mici, si asta deoarece difuzorul este mutat deasupra camerei TrueDepth pentru ca decupajul sa poata fi redus.

iPhone 13: Noul Design e Dezvaluit pentru Toti Fanii Apple

iPhone 13 design cad finaliPhone 13 design cad final

iPhone 13 nu va fi spectaculos pe partea de design, aici Apple preferand sa mearga pe aceleasi idei pe care a mers intotdeauna, adica schimbari mai “insemnate” doar o data la doi ani de zile. In ceea ce priveste componentele interne lucrurile ar trebui sa fie diferite, iar asta pentru ca un nou chip A14 va fi lansat pentru iPhone 13 de catre compania Apple, astfel ca performantele ar trebui sa fie foarte substantial imbuntatite cu noua serie.

iPhone 13 ar putea veni deasemenea si cu o baterie de capacitate mai mare in comparatie cu cea inclusa in modelele actuale, asta dupa ce Apple a redus anul trecut capacitatea fata de modelele anterioare. Nu multa lume a laudat autonomia pe care o ofera seria iPhone 12, astfel ca de la iPhone 13 sunt asteptari mari pe partea de autonomie, insa nimeni nu poate garanta ca Apple le va si indeplini, prioritatile companiei stand intr-o cu totul alta parte.

iPhone 13 ar trebui sa fie lansat anul acesta undeva prin septembrie, cei de la Apple parand sa doreasca sa revina la normal cu lansarile de produse noi, mai ales ca au ales si o data avansata pentru WWDC 2021.