iPhone 13: Apple Incepe sa Pregateasca Pornirea Productiei

iPhone 13 decizie ultima ora

iPhone 13 este urmatoarea serie de telefoane premium pe care compania Apple intentioneaza sa o lanseze in toamna acestui an pentru noi toti, iar astazi aflam o veste grozava cu privire la noile modele care vor fi disponibile pentru noi.

iPhone 13 urmeaza sa intre in productie in perioada urmatoare, iar compania Apple a initiat deja pregatirile pentru inceperea productiei in fabricile partenerilor dn China, iar asta inseamna ca lansarea din septembrie pare tot mai sigura in momentul de fata.

iPhone 13 va fi produs cu o varietate de componente care incep sa fie adunate acum de catre compania Apple de la diverse companii din Asia, americanii initiind in mod normal in lunile iunie si iulie acest proces, inainte de a incepe sa produca alte componente importante.

iPhone 13 ar trebui sa aiba noul chip cu procesor produs luna viitoare de catre cei de la Apple, impreuna cu ecranele, si alte componente importante, iar din august ar trebui sa inceapa inclusiv asamblarea acestor componente in vederea lansarii care ar trebui sa aiba loc in septembrie.

iPhone 13 va fi o serie de 4 telefoane pe care compania Apple le va lansa in luna septembrie, iar daca e sa ne uitam la ceea ce s-a intamplat in anii anteriori, ne putem astepta ca inceputul lunii septembrie sa ne aduca si conferinta de prezentare a telefoanelor, iar tot atunci ar trebui sa ajunga si in magazine.