Formula 1: Mesajul OFICIAl al Mercedes Privind Viitorul lui Lewis Hamilton

Formul 1 Mesajul OFICIAl Mercedes Viitorul Lewis Hamilton

Formula 1 are parte de un foarte important anunt oficial astazi care il implica pe celebrul pilot Lewis Hamilton, iar asta deoarece Mercedes a facut un anunt cu privire la revenirea sa, conformand inca o data ca britanicul nu va parasi competitia. Dupa ce saptamana trecuta Mercedes a facut un anunt similar cu privire la Lewis Hamilton, fanii bucurandu-se de decizia pe care pilotul pare sa o fi luat cu privire la retragerea sa din curse.

Lewis Hamilton a ales sa nu comunice in vreun fel pe retelele de socializare, sau prin intreviuri, lunile trecute din momentul in care a pierdut ultima cursa a sezonului de Formula 1, si pana recent, alimentand speculatiile cu privire la retragerea sa. Avand in vedere mesajele recente publicate de catre cei de la Mercedes in ultima perioada, este clar ca Formula 1 nu va ramane fara Lewis Hamilton, unul dintre cei mai importanti piloti care inca sunt activi in competitie.

Formula 1 ar putea fi totusi zguduita de noi controverse in perioada urmatoare, iar asta pentru ca FIA urmeaza sa ia o serie de decizii noi cu privire la competitie, iar asta ar putea inseamna si concedierea directorului Michael Masi, considerat vinovat de problemele finalului anterior de sezon. Revenirea lui Lewis Hamilton ar putea fi un indiciu ca Formula 1 ar urma sa aiba parte de noi schimbari cu privire la curse, dar si la oamenii care iau deciziile majore cu privire la desfasurarea lor.

Formula 1 are programata prima cursa chiar la Abu Dhabi, locatia in care s-a terminat in mod atat de controversat sezonul anterior, perioada 18 – 20 martie fiind aleasa pentru evenimentul asteptat de catre o intreaga lume deja.

Inainte de aceasta situatie, cei de la Mercedes ii vor oferi ocazia lui Lewis Hamilton de a conduce noul monopost de Formula 1 pe care compania l-a pregatit pentru noul sezon, iar asta va aduce mai mult ca sigur multe noutati majore pentru curse.

Formula 1 are programate foarte multe curse in urmatoarele luni, iar Lewis Hamilton este extrem de dornic sa castige al optulea titlu de campion, asa ca mai mult ca sigur il vom vedea foarte implicat in ceea ce urmeaza sa se intample.