R-SIM Air2 decodeaza si activeaza iOS 7.1.1, si nu numai, pe iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 si iPhone 4S

  R-SIM Air2 este o noua cartela de decodare si activare pentru iOS 7.1.1 pe iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 si iPhone 4S, ea fiind disponibila pentru achizitie in momentul de fata. Cartela disponibila pentru achizitie incepand de astazi poate face activarea terminalelor, dar si decodarea lor fara probleme, producatorii sai sustinand ca ea este compatibila cu orice versiune a iOS de la iOS 6 la iOS 7.1.1. Partea interesanta este ca aceasta cartela ar trebui sa activeze complet si iPhone-urile comercializate de catre Sprint, asa ca nu ar trebui sa mai  aveti probleme cu internetul sau trimiterea de SMS-uri.

R-SIM AIR 2 is the best solution for iOS7.1.1-7.X. From popping activation pattern to automatically unlock after choosing the carrier; From complex unlock steps to easy steps,fast search and stable signal, it is currently the most perfect unlock card in the world. It is the first one to unlock the iOS 6.X-7.1.1-7.X of Sprint perfectly in the world; the first one to equip with the perfect solution for iOS7.1(Don’t popping up activation screen, Internet works well); also the first one which could be general used iOS7.1.1 of iPhone 4S/5/5C/5S.

  Producatorii R-SIM Air2 nu listeaza Romania ca facand parte dintre tarile pentru care se poate face decodarea iPhone-urilor, insa teoretic ele ar trebui sa fie compatibile fara probleme, exact la fel precum s-a intamplat si in trecut. Pretul R-SIM Air2 este de 36.5$ in situatia in care sunt achizitionate minim 500 de unitati de la producator, asa ca va trebui sa asteptati pana cand ea va ajunge in tara noastra deoarece nu-mi imaginez vreun magazin local cheltuind peste 15.000$ pe aceste cartele.